Cumartesi, Nisan 19, 2014

Alibeyköy Parsellerspor Türkiye Şampiyonası'nda

Türkiye U19 Şampiyonası İstanbul elemelerinde Esenyurtspor ile Alibeyköy Parsellerspor karşı karşıya geldi. Alibeyköy temsilcisi iyi oynadığı karşılaşmada Esenyurtspor'u 2-1 yenerek şampiyona biletini aldı.


Takımlar kupalarını aldı
Karşılaşmada ilk dakikalar iki ekibinde birbirini tanıma süreci içersinde geçti. Her iki takımda orta sahada pas yaparak ileriye uzun atılan toplarla posizyonlar bulmak istedi. Karşılaşmda ilk tehlikeli atak Alibeyköy Parsellerspor'dan geldi. 34 dakikada Sezer yaklaşık 25 metreden çok sert vurdu. Top kaleci Yusuf'un parmaklarından direğe vurarak oyun alanına döndü. Alibeyköy Parseler'in golü 40 dakikada geldi. Caner sağdan çok hızlı içeri girdi, yaptığı güzel ortaya Ertuğrul ucarak çok güzel kafa vurdu kaleci Yusuf'un yapacak birşeyi yoktu.1-0 İlk yarı 1-0 Alibeyköy Parsellerspor'un üstünlüğü ile bitti.


İkinci yarıya Esenyurtspor hızlı başladı.55 dakikada soldan atağa çıkan sarı lacivertli ekip Gökhan'ın sol çarprazdan sert şutu kaleci Enes'in parmaklarının arasından filelerle buluştu.1-1. Bu golden sonra Alibeyköy Parsellerspor oyuna ağırlığını koydu. 70 ve 80. dakikada Alibeyköy Parsellerspor'un attığı goller günün başarılı Hakemi Murat Toraman tarafından iptal edildi. Baskısı arttıran Alibeyköy temsilcisi aradığı gole 88 .dakikada Yahya'nın ceza sahası içersinde oluşan karambol topuyla ulaştı.2-1 Bu gol maçın skorunu ilan etti. Bu sezon ilk yenilgisi alan Esenyurtspor elenirken Alibeyköy Parsellerspor tur atlamanın sevincini taraftarıyla kutladı.


Stat: Bakırköy Belediye
Hakemler:Murat Toraman, Bahadır Yılmaz, Cenk Fatih Demirci
Saha Komseri:Üzeyir Yazıcıoğlu
Alibeyköy Parsellerspor: Enes,Hüseyin, Cem, Oğuzhan, İsa, Yahya, Nihat, Sezer, Ertuğrul, Taylan, Caner, 
Yedekler:Doğkan, Düzgün, Mustafa, Umut, Bilal, Rıfat,Volkan
Teknik Sorumlu:Selçuk Eren 
Esenyurtspor:Yusuf Yaşın, Barış, Yusuf Yetimova, Savaş, Umut, Yağız, İlker, Şahabettin, Gökhan
Yedekler:Fırat, Oğuz, Ferdi, Ozan, Okan, Emre, Ercüment
Teknik Sorumlu:Gökhan Karakoyunlu
Goller: 35 Ertuğrul, 88 Yahya/ 55 Gökhan


HABER-FOTOĞRAF: SERKAN YILDIZ


[gallery link="file" ids="122105,122106,122107,122108"]

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...