Çarşamba, Mart 19, 2014

Son maçını kazanan Paşabahçe şampiyon oldu

İstanbul U16 ligi 30.Grubun lideri Paşabahçespor son maçında Alemdağ Stadında, grubun güçlü takımlarından Çekmeköyspor'un misafiri oldu.

Lider Paşabahçespor’un mutlaka galip gelip 3 puan kazanması halinde şampiyonluğunu ilan edeceği mücadeleyi Tecrübeli hakemlerden Şerif Şahin, Hüseyin Can ve Sefer Deveci yönettiler. Mücadelenin ilk dakikalarında etkili oynayan ev sahibi Çekmeköyspor, Egemen ve İbrahim ile yakaladığı net pozisyonları değerlendiremedi. İlerleyen dakikalarda orta alan mücadelesine dönen karşılaşmada lider Paşabahçespor Fırat ve Enes ile pozisyona girip başarılı olamadı. Çekmeköyspor ilk yarının son dakikasında Egemen’in düşürülmesi ile penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen İbrahim topu filelere yollayarak takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı Çekmeköyspor’un üstünlüğü ile geçildi.

 

Paşabahçe ikinci yarı uyandı…

İkinci yarıya hızlı başlayan Beykoz temsilcisi Paşabahçespor, oyunu rakip yarı alana yığarak etkili oyunu ile pozisyon üretmeye başladı, Ceyhun, Fırat ve Oğuzhan ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyen Yeşil Kırmızılılar aradığı beraberlik golünü 65.dakikada Uraz’ın ayağından buldular 1-1. Baskıları dinmek bilmeyen Paşabahçespor galibiyet golünü 70.dakikada Erkin’in kafa golü ile buldu 1-2. Galibiyet golü ile iyice rahatlayan Paşabahçespor  maçın 78.dakikasında Oğuzhan’ın mükemmel golü ile skoru 3-1 ‘e getirdi. Maçın son düdüğüyle şampiyonluğunu ilan eden Paşabahçespor’un sevinci görülmeye değerdi.

STAT : Alemdağ
HAKEMLER : Şerif Şahin, Hüseyin Can, Sefer Deveci
SAHA KOMSERİ : Cemal Sivrikaya
ÇEKMEKÖYSPOR : Ceyhun, Fatih, Ömer, Latif, Efe, Onurcan, Egecan, Burak, Egemen, İbrahim, Serhat
YEDEKLER : Berk, Fatih
PAŞABAHÇESPOR : Bahadır, Ferhat, Buğra, Erkin, Ahmet, Serhat, Fırat, Enes, Ceyhun, Oğuzhan, Uraz
YEDEKLER : Kürşat, Ömer, Gürkan, Oğuzhan, İbrahim, Ramazan, Berkan
GOLLER : İbrahim 39. dk.(Pen.) Çekmeköyspor -  Uraz 65 dk., Erkin 70.dk.,Oğuzhan 78.dk.(Paşabahçespor)


HABER-FOTOĞRAF: MURAT NAZİK
KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr


[gallery link="file" ids="117044,117045,117046,117048,117047,117049,117050,117051,117052"]

Hiç yorum yok:

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemeleri kuraları çekildi

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemelerinin kuraları bugün çekildi.