Cuma, Mart 21, 2014

Örnektepespor tesisine kavuştu

Kağıthane ilçesinin mütevazi kulübü Örnektepespor başarılarının mükafatına kavuştu. Mavi-Beyazlılar’ın toprak olan sahası suni çim oldu. Bunun yanında tesis yeni sezona kadar üç aşamalı olarak bitirilecek.



18 Mart Çanakkale Zaferimizin 99. yıl dönümü kutlanırken Çanakkale’de şehit olan kınalı kuzular için Fatiha’lar okunurken uğurlarına şehadete yürüdükleri, onlara duacı gençler yemyeşil tesise kavuşuyordu. Açılışı Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç yaparken Örnektepespor Kulübü Başkanı Bekir Tarı bir konuşma yaparak emeği geçenlere teşekkür etti. Fazlı Kılıç ve amatör spor camiasının önde gelen isimleri açılışta buluştu. Kağıthane Kaymakamı Akın Varıcıer, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Çavuş, TASKK ve İASKF Başkanı Ali Düşmez, Kağıthane Kulüpler Birliği başkanı Hasan Cevahir ve İASKF Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Sivri katılanlar arasındaydı.


Belediye Başkanı Fazlı Kılıç konuşmasında tesisin 98 dönümlük arazi olarak düzenlendiğini koşu parkı, çocuk parkı yapılarak halkın spor yapabilmesi için çalıştıklarını anlatarak devamla böylesine anlamlı günde gençlerimize spor yapabilmelerine imkan sağladıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.


Açılışta Beşiktaş Kız takımı ile Seyrantepe Yeşilçespor kız takımları bir gösteri maçı yaptılar. Bu organizasyonu Kağıthane Kulüpler Birliği 2. Başkanı Adem Mat organize etti.
Ayrıca şöhretler maç yaparak bu açılışa renk kattılar. Maçı Hasan Özbey yönetti.


Beyaz Takım: Sedat Şengel , Fikret Sivri, Latif Saka, Aleks Mehmet, Hasan Çakır, Metin Uzun, Mehmet Şahin, Ömer Tüfekçi, Ahmet Karali, Ali Düşmez, Fenerbahçeli Hüseyin
Mavi Takım: Beşiktaşlı Kahraman, Selahattin Karaduman, Abdülkadir Yılmaz, Zafer Beyzo, Erdal Güvenli, Eyüplü Rıdvan, Tacettin Gürsel, Miraç Hoca, Cengiz Balta, Nurettin İşgil, Günay Kayalar, Altaylı Ahmet.


Maç 3-3 berabere bitti. Nezihi Tosuncuk da arkadaşlarının yanında oldu. Açılışta sayısız futbol topu çocuklara dağıtıldı. Türk sporu zaman içerisinde yeni bir stada kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor, hayırlı olsun.


HABER-FOTOĞRAF: ORHAN BUDAK


[gallery link="file" columns="5" ids="117118,117119,117120,117121,117122,117123,117124,117125"]

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...