Pazartesi, Mart 24, 2014

Lider Kurfalıspor ikinci yarıda güldü

İstanbul 2.Amatör Lig 18.Grup lideri Kurfalıspor, Kartal Yunus Stadında Grubun güçlü takımların Selamsızspor'u misafir etti. Mücadelenin ilk yarısında zorlanan lider Kurfalıspor ikinci yarıda bulduğu gollerle sonuca gitti.

Efe Soysal, Erdinç Zengi ve Levent Muhsir hakem triosunun mükemmel şekilde yönettiği mücadeleye çok hızlı başlayan ev sahibi Kurfalıspor Hakan, Doğukan ve İbrahim'in ayağından net pozisyonları kaçırdı. Selamsız takımının ender gelişen ataklarında Kurfalıspor kalecisi Halil Parlak başarılıydı. İlk yarı başladığı gibi 0-0 sona erdi.

İkinci yarıdada aynı baskılı oyunuyla başlayan Kartal temsilcisi Kurfalıspor Vedat ve Hamza değişiklikleri ile daha çok pozisyon üretmeye başladı. 65.dakikada Vedat'ın şık golü ile perdeyi açan Kırmızı Beyazlılar 73.dakikada Hamza 80.dakikada Vedat ve 85.dakikada günün başarılı ismi Hamza'nın golleri ile mücadeleden 4-0 'lık skorla ayrılmayı bildiler. Bu galibiyetle 13 puana yükselip liderliğini pekiştiren Kurfalıspor önümüzdeki hafta grubun iddialı takımlarından Ömerlispor deplasmanına gidecek.


HABER: MURAT NAZİK
KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.