Çarşamba, Mart 19, 2014

Küçükçekmece 23 Nisan futbol şöleni başladı

Küçükçekmece Belediyesi ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği ile ortaklaşa düzenelenen 2.Mini Minikler 23 Nisan Futbol Turnuvası Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yenaiay'ın başlama vuruşu ile start aldı.
Küçükçekmece Belediyesi Yeşilova Kemal Aktaş Stadında başlayan 23 Nisan Mini MiniklerFutbol Turnuvasına Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Belediye Başkan Vekili Enver Şengül, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk, AKP Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Temel Karadeniz, AKP Küçükçekmece İlçe Başkanı Mustafa Korkut, CHP Küçükçekmece Meclis Üyesi Fatih Üstünbaş, ünlü spor yorumcusu ve sunucu Emre Telev ve turnuvaya katılan takımlar ve kalabalık spor sever katıldı.

Gençtürk: Sayın Yeniay'ı daha iyi makamlarda görmeyi umut ediyorum
23 Nisan Futbol Turnuvasını ekranlardan tanıdığımız ünlü spor sipikeri Emre Telev'in sunmunu yaptığı mini minikler Futbol turnuvasının açılış konuşmasını Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk yaptığı konuşmada, ''Sayın Belediye Başkanım Başkan Yardımcım, Belediye Başkan Adayımız, Meclis üyelerimiz çok değerli kulüp Başkanlarımız kulüp yöneticilerimiz çok değerli sporcu kardeşlerimiz spora gönül veren spor severler Küçükçekmece İlçemiz İstanbul geneline baktığımızda her yıl sporda çağ atlamkta ve bugünde tarihi günlerinden birini yaşamaktayız. Değerli spor severler 5 yıl Sayın Belediye Başkanmız Aziz Yeniay'la birlikte çalışma imkanı bulduk.Belediyemizin kulüplerimize vermiş olduğu desteklerle 39 ilçe arasından İstanbul TFF İl Başkanlığı tarafından 1.inci seçildik ve onun onurunu ve mutluluğunu yaşamkatayız. İstanbul TFF İl Başlanlığının bizlere vermiş oldğu 1.cilik ödülünün esas mimarı tabki Belediye Başkanmızı Sayın Aziz Yeniay başkanımzdır.B u güne kadar maddi manevi, Ulaşım, Tesis, Malzeme desteği veremiş olduğu desteklerle bizleri ayağı kaldırmıştır. Geçmiş yıllara dönüp baktığımzda 6, 7 şampiyonluklar yaşanırdı Küçükçekmece ilçemizde
ama bugün 20 Takımın üzerinde ilçemiz şampiyon takım çıkarmakta. Tabi sadece bizlerin gayretleri yeterli olmuyor yerel yönetimler destek vermedikleri taktirde takımlarımız bu yarışmalara katılmaları mümkün değildir. İşte biz bunu başardık Amatör spor kulüpler Birliğimiz belediyemiz el ele verek İstanbulda İstanbul'luya bunu göstermiş oldu. Ömüzdeki yıllarda da belediyemizle yine el ele verek yeni projelerle yeni yatırımlara devam edeceğiz. 30 Mart'ta görevi sona erecek  olan Belediye Başkanmız Sayın Aziz Yeniay başkanımıza ilçe sporumuza vermiş olduğu hizmet ve desteklerinden dolayı kulüplerimiz adına Küçükçekmece de spora gönül veren spor severler adına çok teşekkür ederim. Sayın Belediye Başkanmızı daha iyi makamlarda görmeyi umut ediyor turnuvamıza katılan tüm takımlarımıza başarılar dilerim'' dedi.

Yeniay: İlçemiz  İstanbul'da ve Türkiye'de en yükseklerde temsil edilmiş olacaktır
Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay da yaptğı konumasında,''spora gönül veren çok kıymetli Küçükçekmeceliler çok değerli sporcu kardeşlerim 23 Nisan Mini Minikler futbol turnuvasına hoş geldiniz.
Bu gün burda hep birlikte çok güzel bir günü paylaşmaın benim için farkıl bir duygu 10 yıl önce diktiğimiz fidan bugün çınar olmuştur. Spora gönül vermiş olan Kulüpler Birliği Başkanmız Seymen olmak üzere tüm kulüp Başkanlarımıza  ve spora gönül verenlere çok teşekkür ederim. Spor bir yaşam bicimizdir  ve burda sporla buluşmuş olan her gençimzi yanlış yoldan kurtulmuş olduğunun farkındayız. Amatör Spor kulüpler Birliğimizi kurduğumuzda  bugünleri net görüyorduk. İşte bugün 30 Bin sporcu sporcu altyapısıyla tam bir eğitim ordusunu oluşturmuş bir altyapıya sahibiz inanıyorumki önümüzdeki günlerde çok daha büyük başarılara imza atacağımız günler olacaktır.
Spor bir yaşam aracı olarak görmüyoruz spor yapan kazanır sporda kayıp eden yoktur ve sizler kazandınız spor yapmayanda kayıp etmiştir.Bundan sonra geriye döndüğümde hep bunun mutluluğunu yaşayacağız . Seymen kardeşimizi İASKF Başkanlığına hazırlıyoruz. Tabi sizlerinde büyük desteklerine ihtiyacı var. Küçükçekmece ilçemiz  İstanbulda ve Türkiyde en yükseklerde temsil edilmiş olacktır. Turnuvaya katılan 23 kulübüze katılımlarından dolayı teşekkür eder başarılar dilerim'' dedi.

Yapılan Protokol konuşmalarına ardından İstanbul Sinopspor ile Galatasaray takımlarının arasındaki açılış maçını Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Küçükçekmece Amatör Spor kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk,AKP Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Temel Karadeniz ve CHP Küçükçekmece meclis üyesi Fatih Üstünbaşın toplu başlama vuruşu ile 2.mini minikler 23 Nisan futbol turnuvası başladı.



Oynan maçta İstanbul Sinopspor Muhammet'in 3, Cihan'ın attığı tek golle güçlü rakibi ve geçen yılın şampiyonu Galatasarayı 4-2 yenerek turnuvaya üç punla başlayan takım  oldu.

Turnuvaya Katılan takımla şöyle: Galatasaray, İstanbul Sinopspor, Gültepe Özgençlik, Sefaköy Kartal, İstanbul Trabzonspor, Bayramapaşa Demir, İFA, Yeşilova Esnaf, İstanbul Demir, Halkalı, Gendikpaşa, Özmurat, İstanbul Barış, Kanarya, Halkalı Taştepe, Söğütlüçeşme Birlik, Bezirganbahçe, Cennet Barbaros, İkitelli, Azim, Sefaköy, Yeni Ufuk, İstanbulspor


HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE




         

[gallery link="file" ids="116906,116905,116904,116903,116899,116900,116901,116902,116898,116897,116896,116895,116891,116892,116893,116894,116890"]



Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.