Çarşamba, Mart 19, 2014

Güngören Kulüpleri, Başkan Adayı ile buluştu

Güngören Amatör Spor Kulüpleri Birliği, Güngören köy içinde CHP Belediye Başkan Adayı Ahmet Güzel ile kahvaltıda buluştu.



İlçedeki spor kulüpleri CHP Belediye Başkan Adayı Ahmet Güzel’den, seçilmeleri halinde idareciler kulüp binası yeri, sağlık sorunu, tesislerin azlığı, kulüplerin sorunları hakkında görüşlerini ileterek sorunlarını çözmek için yardım istediler.


G AHMET1
CHP Belediye Başkan Adayı Ahmet Güzel ise; ilçedeki spor kulüplerine seçilmeleri halinde ilk önce mahallerinde kulüp binası yeri yaparak, donanımlı olarak teslim edeceklerini söyledi.


GA 5 
Antrenörlerin sigortaların ödenmesinden, sağlık sorunlarının sahalarda çözümlenmesine, (ambulans ve doktor) tesislerin her mahalleye yaparak ilçedeki tüm gençlere spor yaptırmak olduğunu vurguladı. Güzel son olarak yasa gereği ödül yönetmenliği ve nakdi yardımlar hususunda kulüpler ile beraber çalışmalar yapıp, Güngören ilçesinin adını tüm Türkiye genelinde spor ve sporcular ile tanıtmak için projelerinin olduğunu sözlerine ekledi bunun içinde Spor Kulüplerinden destek istedi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR


 

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.