Çarşamba, Mart 19, 2014

Fatih Vatanspor’un antrenmanda konukları vardı

Bayanlar 2.Liginde mücadele eden Fatih Vatanspor’un, Fatih Belediyesi Mimar Sinan Stadında yaptığı antrenmanda konukları vardı.



Fatih ilçesinin tek bayan takımı olan Vatanspor’u, Güngören Kulüpler Birliği Başkanı Hakan Cemal Ergin, Bayrampaşa Tuna Spor Kulübü eski Başkanı Haydar Uzun, Bağcılar Kulüpler Birliği İkinci Başkanı Ahmet Akyıldız ve Tozkoparan Spor Kulübü ikinci Başkanı Mehmet Saka ziyaret ettiler.


Güngören Kulüpler Birliği Başkanı Hakan Cemal Ergin yaptığı konuşmada "Sizler, bayan futbolunun gelişmesinde önemli rol oynadınız. Yaptığınız çalışmalar ve görev aşkınız takdire şayandır. Sizi ve Yönetim Kurulunuzu bu zor şartlar altında Türk sporuna katkıda bulunduğunuzdan dolayı kutluyorum" dedi.


Bayrampaşa Tuna Spor Kulübü eski Başkanı Haydar Uzun ise yaptığı "Fatih İlçesinin sesini gururla duyuruyorsunuz. Son yıllarda ciddi bir ivme kazanan Bayan futbolu için yaptıklarınız göz ardı edilemez" dedi.


Bağcılar Kulüpler Birliği İkinci Başkanı Ahmet Akyıldız, bundan sonra hep yanınızda olacağım diye başladığı sözlerinde özetle "bize düşen bir görev düşerse yanınızdayız. Ayrıca kulüp Başkanı olarak sizi, Hanımefendilerin de yer aldığı Yönetim Kurulunuzu ve Teknik Heyetiniz ile sporcularınız tebrik ederiz." Şeklinde konuştu.


Fatih Vatan Spor Kulüp Başkanı Suat Özcan yaptığı konuşmada bu tür ziyaretlerin olumlu olmasının kendilerine moral verdiğini ve daha çok çalışmaya sevk ettiğini ifade ederken, ziyarette bulunan Başkanlara teşekkür etti.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR


[gallery link="file" columns="4" ids="117033,117034,117035,117036"]

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...