Salı, Mart 25, 2014

Dikilitaş'tan altın değerinde 3 puan

Bölgesel Amatör Ligi 11. Grup’ta mücadele eden Yalovaspor ile Dikilitaşspor ile karşı karşıya geldi.  Sıkı mücadeleye sahne olan maçta Dikilitaş deplasmanda 2 golle galip ayrıldı ve Vefa'nın kaybettiği haftada sıralamada üste çıktı.


Lig’de kalma savaşı veren Yalovaspor, bitime 3 hafta kala aldığı ağır  yenilgi aldı. Ligin ilk yarısında İstanbul deplasmanında devirdiği rakibine bu kez evinde diş geçiremeyen Yeşil-Kırmızılılar 14 puanda kaldı ve Çerkezköyspor’un puan farkını 5’e yükseltmesiyle ara puan farkı bir hayli açık oldu. Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlandı. Müsabakanın ikinci yarısında etkili olan Dikilitaşspor’un 74. dakikadaki atağında M.Cihan’ın pasıyla sağ çaprazda topla buluşan Alperen sert bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve skor 1-0 oldu. Golden sonra Yalovaspor beraberlik için Dikilitaş kalesine  her iki kanattan yüklendi ama başarısız oldu. 85. dakikada orta sahadan ani gelişen Dikilitaşspor kontratağında Engin’in pasıyla hızla ceza sahasına yönelen M. Cihan’ın sağ çaprazdan sert şutunda kaleci Muzaffer çaresiz kaldı ve durum 2-0 oldu. Bu gol maçında skorunu belirledi ve konuk ekip Yalova’dan 3 -0'lık skorla galip ayrıldı.


 


Saha: Yalova Atatürk
Hakemler: Ahmet Şahin , İdris Albayrak , Gökhan Coşan
Yalovaspor: Muzaffer , Ömercan , Arif , Nazım Berat  ,Galip Ene), Caner , Özcan , Patrıck  ,Ahmet , Emre, Nana, Çağrı , Osman
Dikilitaşspor: Mustafa , Engin , Ercan, Sadık , S.Okan , Samet , Tugay ,M.Cihan , Alperen ,Samed Ali, Burak
Goller: Dk.74 Alperen, Dk.85 M.Cihan (Dikilitaşspor)
Sarı Kartlar: Caner, Çağrı, Yusuf Eren (Yalovaspor), Engin, Ercan, Mustafa (Dikilitaşspor)


KAYNAK: www.kanaathaber.com


[gallery link="file" ids="117981,117982,117983"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.