Pazartesi, Mart 24, 2014

Derbiyi Ziganaspor kazandı

İstanbul U13 Ligi 43.Grubun derbisi ve aynı zamanda dost takımları olan Sancaktepespor ve Sancaktepe Ziganaspor'un mücadelesi Sarıgazi Stadında oynandı. Çekişmeli geçen mücadeleyi ilk yarıda bulduğu kazanan Ziganaspor lige 3 puanla başlayan taraf oldu.

Uğur Altay yönettiği iki dost takımın mücadelesine hızlı başlayan Sancaktepespor, etkili ataklarla rakip kalede pozisyon üretsede, başarılı Ziganaspor defansı tehlikeleri savuşturmayı bildi. İlerleyen dakikalarda orta alan mücadelesine dönen maçın 14.dakikasında Ziganaspor Koray'ın attığı güzel gol ile 1-0 öne geçti. Kalan sürede iki takımda yakaladıkları pozisyonlardan yararlanamayınca Bordo Mavili Sancaktepe Ziganaspor ilk yarıyı 1-0 önde kapadı.

İkinci yarıya Sancaktepespor'un beraberlik golü ataklarını Ziganaspor defansı başarı ile uzaklaştırmayı bildi. Ziganaspor'un Hakan ve Fatih ile yakaladığı pozisyonlarda Sancaktepespor kalecisi Emirhan başarılıydı. Kalan sürede iki takımında tüm çabalarından sonuç çıkmayınca, mücadeleyi ilk yarıda bulduğu golle kazanan Sancaktepe Ziganaspor 3 puanın sahibi oldu.


HABER-FOTOĞRAF: MURAT NAZİK
KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr


 


[gallery link="file" ids="117666,117664,117665,117667,117668"]

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.