Çarşamba, Mart 19, 2014

Çatalcaspor zorlu engeli aştı

Bölgesel Amatör Lig 10.Grup'ta zirve yarışı yapan Çatalcaspor geçtiğimiz Pazar günü kendi sahasında ve binlerce taraftarı önünde oynadığı zorlu Gebzespor karşılaşmasında rakibine sağladığı üstünlüğü 87.dakikada attığı golle süsleyerek sahadan üç puanla ayrıldı ve grubunrun lideri Zonguldak Kömürspor’un peşini bırakmadı.


Çatalca sahasında oynanan karşılaşmada rakibi Gebzespor karşısında üstün bir futbol sergileyen ev sahibi Çatalcaspor ilk dakikalardan itibaren rakibi üzerindeki etkisini gösterdi. Üst üste gelişitirdiği ataklarla gole yakın olmasanı rağmen son vuruşlarda istediğini yapamayan sarı kırmızılı ekip ilk 45 dakikayı golsüz beraberlikle bitirdi. Karşılaşmanın ikinci yarısına yine hızlı başlayan Çatalcaspor geliştirdiği ataklarla galibiyet golü için mücadele etmeye başladı. Karşılaşmanın son dakikalarına doğru rakibi Gebzesopr’u kendi yer alanına hapsetti, sağ ve sol kanattan yaptığı ataklarla rakibini bunaltan Çatalcaspor maçın 87.dakikasında geliştirdiği atakta cezalanı dışında topla buluşan Önder sert ve düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi ve takımına üç puanı kazandırdı.


Sevinç görülmeye değerdi
Karşılaşmanın son dakikalarında gelen golle üç puanı hanesine yazdıran sarı kırmızılı ekipte Önder’in golü ile sevinç yumağı oldular. Atılan golle büyük sevinç yaşayan Çatalcaspor’lu oyuncular saha içinde sevinirlerken türbinlerde de protokol olmak üzere taraftarlar büyük sevinç yaşadılar.


Yarışa devam etti
Çatalcaspor zorlu Gebzespor karşılaşmasında üç puanla ayrılarak zirve yarışına devam ederken grupta B.Çekmecespor puan kaybetti. Grupta diğer bir İstanbul takımı Sultangazi takımı da puan kaybetti. Grupta 54 puanla Kömürspor’u 53 puanla Çatalcaspor takip etmeye devam etti.

HABER-FOTOĞRAF: HAKAN SONGUR


[gallery link="file" ids="117039,117040,117041,117042"]


 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.