Cuma, Mart 21, 2014

Amatörün doktorundan teşhisler (6)

Bahar resmen aman hava değişimine dikkat! Geçen hafta sürprizler vardı, eğer zirvedekiler tedbir almazsa bu hafta da beklenmedik skorlarla karşılaşabiliriz.



Bu haftaki tahminlerim şöyle:


Küçükköyspor-Çengelköyspor: Her iki takım için de kritik bir maç. Küçükköy zorlu Leventspor maçından yenilgi ile ayrıldı. Çengelköy ise İFA’ya yenildi. Küçükköyspor’un tek galibiyeti var ve 5 haftadır kazanamıyorlar. Çengelköyspor ‘un ise 3 haftalık serisi son buldu. Küçükköy için çok kritik bir hafta. Yeşil-Siyahlılar'ın bu maçı kazanacağını düşünüyorum.

Esenyurt İncirtepespor-Kartal Belediyespor: Geçen haftanın iki çıkış yapan takımı bu hafta karşı karşıya geliyor. Esenyurt İncirtepe, Modafen'i farklı mağlup ederek ilk galibiyeti elde etti. Kartal Belediyespor Albayrakspor’u 3-2’lik skorla geçerken haftalar sonra galibiyeti hatırladı. Beraberlik daha yüksek gibi görünse de Esenyurt İncirtepespor’un çıkışının süreceğini düşünüyorum.

Avcılar Belediyespor-Bayrampaşa Tunaspor: İyi bir çıkış yakaladıktan sonra son 2 haftadır maç kaybeden Avcılar Belediyespor ile yine kendisi gibi son 2 maçından galibiyet elde edemeyen Bayrampaşa Tunaspor karşı karşıya gelecek. Bu maçta iki takım da kaybetmemeyi isteyecektir ve maçın beraberlikle sonuçlanacağını düşünüyorum.

Feriköyspor-Modafen: Yine son hafta mağlubiyet alan Feriköy ile Modafen karşı karşıya gelecek. Üst Klasman hakemlerimizden Volkan Bayarslan yönetecek bu karşılaşmayı.  Modafen teknik direktör değiminin ardından ağır bir yenilgi aldı. Feriköy de Sarıyer Yenimahallespor’a 2-1 mağlup oldu. Modafen bu maçtan beraberlikle ayrılsa kar sayacaktır ve maçın berabere biteceğini düşünüyorum.

Erokspor-İFA: Son 5 haftadır kaybetmeyen ve son 2 maçını kazanan Erokspor ile İFA karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Erokspor, Avcılar Belediyespor’u tek golle yendi. İFA de Çengelköyspor engelini tek golle aştı. Bu maçın kazananı İFA olacağını düşünüyor ve yolu yarılayacağını düşünüyorum.

Nişantaş FK-Sarıyer Yenimahalle:  Haftalardır tek farklı yenilgilerin ardından Nişantaşı beraberlikle tanıştı ve 9.maçlarında 4. beraberliklerini elde ettiler. Kırmızı-Mavililer Zirve yolunda ilerleyen Bayrampaşa Tuna ile 1-1 berabere kaldılar. Sarıyer Yenimahallespor ise çıkışını sürdürmekte. Son maçta da Feriköy’ü 2-1’le geçtiler. Bu karşılaşmadan Sarıyer temsilcisi tek farklı galibiyet alır düşüncesindeyim.

Albayrakspor-Leventspor: Son hafta maçında Kartal Belediyespor’a 2-1 mağlup olan Albayrakspor ile son hafta maçında Küçükköyspor’u atmosferi gergin maçta 3-2’lik skorla geçme başarısı gösteren Leventspor karşı karşıya gelecek. Beşiktaş temsilcisinin kazanması durumunda oldukça rahatlayacağı, Albayrakspor için de puantaja bakılırsa bir o kadar önemli bir maç. Bol gollü geçeceğini düşündüğüm maçı Leventspor’un kazanacağını düşünüyorum.


 

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 20 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda heyecan devam ediyor...