Çarşamba, Şubat 19, 2014

Tozkoparan'ın yıldızı Albayrakspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig Yükselme Grubu ekiplerinden Albayrakspor, 1. Amatör Lig ekiplerinden Tozkoparan Birlikspor'un genç yıldızı Mertcan Erkan'ı kadrosuna kattı. 


İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Tozkoparan Birlikspor'un bu sezon kadrosuna yer alan genç yıldızı, artık Albayrakspor formasını terletecek. 2013-2014 sezonuna Güngören ekibinde başlayan Mertcan Erkan, 18 maçın tamamında sahaya çıkarak takımına yaptığı 7 gol, 10 asistlik performans ile birçok kulübün kıskacı girdi. Asıl mevkisi sol açık olan ancak her iki kanatta da hücuma dönük oynayan 92 doğumlu oyuncu, başarılı performansının karşılığını aldı; SAL Klasman Grubu ekiplerinden Albayrakspor'a transfer oldu. 


Bölgesel Amatör Lig'e yükselme mücadelesi veren Gaziosmanpaşa temsilcisinin formasını giyecek 22 yaşındaki Mertcan, 2004 yılında Yıldırım Bosnaspor altyapısında futbola başladı. 2008 yılına kadar bu ekibin formasını giydikten sonra birer sezon arayla Esenler Turgutreis ve Esenler Tokatspor forması altında mücadele etti. 2013-2014 sezonunda Güngören temsilcisi Tozkoparan Birlikspor'a transfer olan genç oyuncu, iyi başladığı sezonun ikinci yarısını Albayrakspor'da geçirecek.


HABER: GÖKHAN TANER 


[gallery link="file" ids="111558"]

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...