Pazar, Şubat 23, 2014

Modafen yine genç golcüsü ile güldü

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda Merkezefendi Stadı'nda baca dumanı kokusunda Modafen ve Levent karşı karşıya geldi. Sahadaki futbolcuların öksürük seslerinin yükseldiği karşılaşmada Modafen genç golcüsü Yusuf ile tartışmalı bir gol buldu ve maçı kazandı.


Merkezefendi Stadı'nda Cihan Ataş, Güray Çobanoğlu, Bülent Eraykutlu Hakem triosunun yönettiği karşılaşmada Modafen 17 yaşındaki golcüsü ile öne geçti ve maçı kazandı. Beşiktaş temsilcisinin iki golü de ofsayt bayrağına takıldı.


15.dakikada ilk tehlikeli atak Modafen'den geldi. Sağ kanattan Emrah'ın ortasında savunmadan seken topa Osman vurdu. Top üstten auta gitti. 16.dakikada Erdem sol kanattan topla birlikte ters kanata doğru hareketlendi. Sağ kanatta topla buluşan Ömer topu Ali Cem'e aktardı. Ali Cem'in cepheden sert şutu az farkla auta gitti. 19.dakikada ceza sahası üzerinde Yusuf kafa topuna yükselirken Ozan'a şarj yaptı. Leventspor bu pozisyonda faul beklerken Hakem devam ettirdi. Yusuf önünde kalan topu kaleye gönderdi. Mustafa topu çizgiden çıkardı. Bu pozisyonda Ozan'a yapılan faulü neden vermedin diye itirazlarda bulunan kaleci Serkan sarı kart gördü.


Faul kullanılırken, rakibe faul verildi
27.dakikada Modafen kendi yarı alanında bir faul atışı kazandı. Ceza sahası üzerinde daha serbest vuruş kullanılmadığı anda Emrah, Mustafa'yla girdiği mücadele sonrasında Hakem Cihan ataş serbest vuruş kullanılmadan düdüğünü çaldı ve itişmenin yaşandığı yerden Leventspor faul atışı kazandı.


32.dakikada Serkan Erok sağ kanattan serbest vuruşu kullandı. Ceza sahasın yapılan ortada savunma kafa ile topu sol kanata gönderdi. Mustafa sırtı dönükken topu ceza sahasının içine doldurdu. Erdem sol ayağıyla dönerek şutunu attı. Top filelerle buluşsa da gol ofsayt bayrağına takıldı. 45.dakikada Serkan Erok'un kullandığı serbest vuruş direğe çarpıp oyun alanını terk etti. İlk yarıda gol sesi çıkmadı.


Elle düzeltti iddiası
İkinci yarıda 65.dakikada sağ kanattan top taça çıkmak üzereyken Hamdi ve Emrah süratle koştular. Hamdi topun taça çıkmasına engel olurken, topu da Emrah kazandı. Sağ kanattan Emrah ortasını yaptı. 17 yaşındaki Yusuf topu diziyle kontrol ettikten sonra eliyle de düzeltti iddiaları arasında dönerek şutunu attı ve top filelere gitti. Bu gol sonrasında Leventspor cephesi uzun süre itiraz etti. Kulübeden Turgay sarı kart görürken maç 3 dakika kadar durdu. Leventspor'da Ömer, Modafen de ise Cem santra yapılmadan önce sarı kartla cezalandırıldılar.


Direk gole izin vermedi
76.dakikada Ömer'in taç atışında Mustafa topu kafa ile doldurdu. Can'ın şutu üstten auta gitti. 79.dakikada Serkan Erok'un ortasında Modafen'de kaleci Bekir ile savunma oyuncusu çarpışınca top kaleye doğru yöneldi. Emrah topa son anda yetişerek kayarak geldi ve topu kornere attı. Sağ kanattan ceza sahasına yapılan ortada Turgay oyuna girdikten bir dakika sonra yaptığı kafa vuruşunda direği geçemedi.


Kaleci Bekir'den yoruldum sitemi..
Karşılaşmada 80 dakika geride kalırken Modafen kalecisi Bekir yedek kulübesine dönerek, 'yoruldum vallahi adamlar hem sağdan hem de soldan geliyorlar' diyerek Teknik Heyetin bir çözüm bulmasını dile getirdi.


Salih attı, bayrak kalktı
Karşılaşmanın sonuna 6 dakikalık ek süre verilirken 90+4.dakikası oynanırken Can'ın kafa ile indirdiği pozisyonda bomboş pozisyonda Salih topu filelere gönderse de maçta 2.kez gol ofsayt bayrağına takıldı. 90+5.dakikada Leventspor tüm hatlarıyla yüklenirken sağ kanattan Cem'in pasında Serkan kalesini terk etti ve Emrah'ın şutunu yatarak çıkardı.


 


Modafen, Kartal Belediyespor'dan sonra Leventspor'u da 17 yaşındaki futbolcusu Yusuf'un golüyle 1-0 yenmeyi başardı. Modafen 10 puana yükselirken, Leventspor 9 puanda kaldı. Karşılaşma sonrasında yaşanan tartışmalar sonrasında futbolcular soyunma odasının yolunu tuttu.


STAT: Merkezefendi
HAKEMLER: Cihan Ataş, Güray Çobanoğlu, Bülent Eraykutlu / Tolga Akbaba
MODAFEN: Bekir, Hamdi, Furkan, Taha, Celal, Burak, Selim, Osman(Dk.17 Emre)(Dk.78 Erkan), Yusuf, Emrah, Cem
LEVENTSPOR: Serkan, Ömer(Dk.85 Salih), Serkan Erok, Mustafa, Ozan, Hasan(Dk.56 Yusuf), Erdem, Murat, Can, Mesut(Dk.73 Turgay), Ali Cem
GOL: Dk.65 Yusuf)
SARI KARTLAR: Dk.30 Furkan, Dk.41 Burak, Dk.68 Cem, Dk.85 Selim, Dk.89 Bekir, Dk.90 Emrah, Dk.90+2 Hamdi / Dk.20 Serkan, Dk.65 Turgay, Dk.68 Ömer, Dk.81 Murat


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT
KAYNAK: www.leventspor.com


[gallery link="file" ids="112138,112139,112140,112141,112142,112143,112144,112145,112146,112147,112148,112149,112150,112151,112152,112153"]

6 yorum:

Onur Yıldız dedi ki...

Modafen - Levent maçı gs-bjk derbisine göre çok daha tempolu ve heyacan vericiydi. Levent saldırdı ama golü bulan Modafen buldu. Ayrıca son zamanlarda izlediğim maçlardaki hakemlere göre çok başarılı bi hakem vardı Leventspor her puan kaybettikten sonra hakemlere atması Leventspor'a yakışmıyor. Levent'in 2 attığı golde net olarak ofsayttı. Şampiyon Modafen geliyor.

Bilgin Budun dedi ki...

Maçın hakemi Levent'in buz gibi ilk golünü vermedi. Yusuf eliyle aldı vurdu gol yaptı görmezden geldi. Modafen taraftarının etkisinde kalarak takdir hakkını Modafen'den yana kullandı. Leventspor rakibini hafife aldı. Geriye düştüğü andan sonraki futboluyla Modafen'i ezdi, hep böyle oynasa Şampiyon olur. Levent yönetimi hakkını arasın ve takımına sahip çıksın. Levent taraftarı nerede? Maçın hakkı beraberlikti. Levent orta alanı uzun toplarla geçiyor santrfor tüm hava toplarına hakim indiriyor arkadaşlarına. Daha organize ve oyun kurarak gelseler ve yan ortalarda santrforu besleseler güzel olur. Adam yalnız kalıyor. Gerçek Leventspor bu değil...

Tarafsız dedi ki...

Bu haberi yapan başka bi maç mı izlemiş ?? Bu kadar taraflı yayın yapılırmı yazıktır günahtır ilk 15 dk Levent Ortasahayı geçmedi yoruldum diyen modafenin kalecisi değil Levent sporlu futbolculardı maç sonu olaylarında keşke yazsaydınız yerel Levent . Org...

Amaç Şenozan dedi ki...

Modafen takımını enerjik,arzulu,fazlasıyla motive olmuş oyunundan dolayı tebrik ediyorum,iyi bir iş çıkardılar.Genç,tempolu,arzulu pırıl pırıl gençlerden oluşan güzel bir futbolcu topluluğu...İlk yorum atan kardeşimize yetkili bir ağız olarak cevap vereyim müsaade ederseniz.İlk attığımız gol,Erdem kardeşimin golü kesinlikle offside,hakem kardeşimin doğru kararından dolayı kendisini tebrik ediyorum.Salih kardeşimin attığı ikinci iptal edilen golün offside ile uzaktan yakından alakası yok,hocamızın durduğu yer de gayet iyi fakat,yardımcının bu pozisyonu süzmesi gerekiyordu hata yaptı,net golü iptal etti....Son dakikalardaki frikikteki penaltı mevzusu da ilk görüşte penaltı gibi görünüyor,fakat sonra iki üç kez izleyince Modafen'li futbolcu kardeşimin göbeğinin sağ tarafına çarptığı görülüyor,dolayısıyla bu da penaltı değil.Hocamız bu kararlarda sonuna kadar haklıdır,fakaaaaaaaaaaaaaat Modafen takımının 1997 doğumlu pırıl pırıl santraforu Yusuf kardeşimin attığı golde top eli ile bacağı arasına sıkışıyor,topu eliyle gayri ihtiyari düzeltiyor sırtı dönük durumdan dönüp golü buluyor.Bu golün kesinlikle iptali ve Salih kardeşimin offside ile uzaktan yakından alakası olmayan golünün verilmesi gerekirdi(offside nedeniyle iptalinde bana göre yardımcı hakem hatalıdır)....İlk yarı genç Modafen takımı yüksek enerjisiyle oyunu domine etti fakati kinci devre,özellikle golden sonra oyun tek kale oynandı.Müsabakada 1 yardımcı hakem bir de orta hakem hataları olmasa tabi ki skor daha farklı olurdu,hocalarımız 2 önemli hata harici gayet düzgün bir müsabaka yönetti fakat maalesef bu iki hatası mağlubiyete maloldu...bütün futbolcu kardeşlerimin canı sağolsun,Modafen takımını da teknik heyetinden futbolcularına kadar tebrik ediyorum.

mahmut kaplan dedi ki...

Zeytinburnunda oturan tarafsiz biri olarak yaziyorum.Bugunku mac gayet guzeldi ancak hakem bence de tum takdir haklarini modafenden yana kullandi,gol bence de tartismali. Ayrica ilk yari leventspor kulubesinin onunde leventsporlu 8 numaraydi sanirim ona yapilan hareket direkt kirmizi kartti.Hakem modafenin sertlige cok taviz verdi. Maci iki takimda cok istedi ama net pozisyon yoktu,levent golden sonra biraz baski kurdu ama yetmedi. Her iki takima da basarilar ikiside cikar diye dusunuyorum.
Zeytinburnulu Mahmut Kaplan

objektif dedi ki...

Leventsporlu oyuncular BAL ligini çıkmışlar gibi oynuyorlar. Rakipleri ciddiye almıyolar. Dünya kadar para verildi futbolculara belki de amatörde bu sezon en çok parayı onlar harcadı ama futbolcuların bu kadar ruhsuz olması ayıptır emeklere yazıktır. Yöneticilerin olaya el atması lazım.
Modafen tribünlerine gelicek olursak taraftarı olmayan kulüplere karşı küfürler yağdırıyosunuz hakeme oyunculara İFA maçında göremedik bu yaptıklarınız ki hiç şüphesiz kücükköy feriköy maçlarında da ağızlarını açamayacaklar. Futbolcularını tebrik ederim. Ancak tribünlerine hâkim olmaları lazım. Olmazsa Küçükköy maçında görüşürüz o delikanlı adamlar varya

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.