Salı, Şubat 18, 2014

Kayaşehirspor'dan transfer atağı

İstanbul 2.Amatör Lig 3.Grup ekiplerinden İstanbul Kayaşehirspor, kadrosunu 7 önemli transferle güçlendirdi. Kırmızı-siyahlıların transferlerinin tamamı Süper Amatör Ligden.



IMG_0795
Yerel Futbol Sitesine bir açıklama yapan İstanbul Kayaşehirspor Kulübü Başkanı Selim Çelebi, "yeni sezona Hocamız Sefa Arman'ın yönetiminde gireceğiz. Alt yapıda başarıyı hedef kılan Yönetimimiz, A takım için de 'kardeşlerimiz' diyebileceğimiz ve Kulübümüze yakın sporcuları transfer ederek genç futbolcularımızın yanı sıra tecrübeli, şimdiye kadar dürüstlüğü, örnek sporculuğu ile bilinen ve takıma ağabeylik yapacak isimleri kadromuza katmıştır. Bu isimler; son olarak Gönen Belediyespor'da görev yapan Onur Obalı, Güngörenspor'dan Hilmi Karadeniz ve kaleci Adem Havuz, Edremit Belediyespor'dan Atıf Özkan, Damlaspor'dan Mehmet İnal, Şile Yıldızspor'dan Ragıp Durmaz'dır." dedi.


IMG_0796
"Hedefimiz Kayaşehir gençliğine hizmet"
Selim Çelebi sözlerini şöyle sürdürdü: "Yeni bir Spor Kulübü olmamıza rağmen semtimizde önemli çalışmalar yapmaya başladık. Alt yapımızda sporcu ve eğitmen sayımız hızla artıyor ve futbol okulları dahil hiç bir sporcu eğitimler için ücret ödemiyor. Genç bir Yönetimle iyi işler yapmak adına yola çıktık. Yöneticilerimizin tamamı çeşitli Üniversitelerin BESYO mezunlarından oluşmaktadır. Başakşehir Belediyesi'nin bizlere olan desteği için kendilerine spora ve sporcuya, dolayısıyla geleceğe yardımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR


 

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.