Çarşamba, Şubat 19, 2014

Kapaklı derbisi golsüz geçti

Tekirdağ 2. Amatör C Grubu 1. hafta mücadelesinde Kapaklı ilçesinin iki ekibi, Kapaklı Kartalspor ve Karaağaçspor karşı karşıya geldi. Ligin bu ilk derbisinde gülen olmadı: 0-0



Takımlar ilk 30 dakika karşılıklı ataklar ile birbirlerini denedi. 31. dakikada Karaağaçspor'da 11 sırt numaralı Bayram Taş rakibe yaptığı sert müdahalede sarı kart gördü. Dakikalar 34'ü gösterdiğinde Karaağaçsporlu 6 sırt numaralı Refik Bingöl rakibine yaptığı sert müdahale de sarı kartı gördü. Hakem ilk yarının sonuna 1 dakika ekledi. 45+1'de Karaağaçsporlu Ümit rakip kaleye bindirme yaptı, Kartalsporlu oyuncular topu keserek tehlikeyi önledi. Ümit bu sırada rakibine centilmenliğe aykırı hareketten sarı kart gördü.


İkinci yarıya Karaağaçspor başladı. Hızlı ve baskılı başlayan Yeşil-Siyahlı ekip kaleyi uzun şutlarla yoklamaya başladı. Baskı arttıkça maçta setlikler arttı. 55. Dakikada Kartalsporlu Aykut Demir rakibine yaptığı harekette sarı kartı gördü. Serbest vuruştan sonra Karaağaçsporlu Refik ceza sahasının bir metre dışında rakip tarafından düşürülünce takımı bir kez daha serbest vuruş kazandı. Yaptığı hareket nedeniyle Kartalsporlu 28 sırt numaralı Emre Özdemir sarı kart gördü. Serbest vuruşu kullanmak için topun başına gelen Ümit sert bir atışla topu üstten auta gönderdi.


Kartalspor 10 kişi bitirdi
İlerleyen dakikalarda Karaağaçspor etkisini daha da artırarak rakibine iyice baskı kurdu. 67. dakikada Karaağaçsporlu Mehmet çıktığı hava topunda Kartalspor kalecisi ile çarpışarak sakatlandı. 86. dakikada Kartalsporlu 6 numaralı Şinasi rakibe yaptığı harekette sarı kartı gördü. Daha sonra hakeme yaptığı itirazdan dolayı ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.
İlerleyen dakikalarda gol çıkmadı, maç 0-0 bitti..


STAT: Kapaklı Sahası
KAPAKLI KARTALSPOR: Ömer Terbiyeli, Emre Özdemir, Mejnun Katı, Onur Işıklı, Aykut Demir, Şinasi Şekul, Musa Demir, Aziz Demir, Yılmaz Çelik, Yavuz Eliaçık, Uğurcan Işıklı (Okan Par, Ümit Haçkali, Fatih Dağlı, Tanju Kahya, Batuhan Özdemir, Burhan Yaşar)
TEKNİK SORUMLU: Ümit Saraç
KARAAĞAÇSPOR: Mehmet Çakmak, Sezer Karagöz, Rıdvan Işık, Cumhur Makal, Mehmet Kurucan, Refik Bingöl, Harun Özdemir, Ümit As, Rasim Savtekin, Serdar Harmancı, Bayram Taş (Ufuk Bağcı, Engin Menaf, Talip İnik, Emrah Sörme, Refik Karadağ, Mitat Turan, Cihan Taş)
TEKNİK SORUMLU: Mesut Aydınoğlu
SARI KARTLAR: Bayram Taş, Refik Bingöl, Ümit As (Karaağaçspor), Aykut Demir, Emre Özdemir (Kartalspor)
KIRMIZI KARTLAR: Şinasi Şenkul (Kartalspor)


HABER-FOTOĞRAF: ALİ ÖZTÜRK


[gallery link="file" columns="5" ids="111604,111605,111606,111607,111608"]

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.