Perşembe, Şubat 20, 2014

Hayali futbolcu olanlara duyuru!

Futbolcu olan gençleri profesyonel bir kariyere hazırlamak için oluşturulan 'Hayalim Futbol' projesinin seçmeleri 7 Mart Cuma günü İstanbul'da yapılacak.



Türkiye'de günden güne gelişen ve genişleyen futbol dünyası için; keşfedilmemiş kıyıda köşede kalmış yetenekler için yeni bir fırsat ortaya çıktı.


Türkiye'de Edirne'den Van'a tam 40 bölgede futbolcu taraması yapacak 'Hayalim Futbol Akademisi', keşfedilmemiş yeteneklerin peşinde.... Kıyıda köşede kalmış, gerekli fırsatları elde edememiş yetenekli gençleri önce profesyonel altyapılara yerleştirip sonra 'Bireysel Performans Akademisi'nde yetiştirecek olan 'Hayalim Futbol Projesi'  3.seçmelerini 7 Mart Cuma günü İstanbul'da Mecidiyeköyspor Stadı'nda yapıyor.


www.hayalimfutbol.com adresinden faaliyet gösteren projede; 'Bireysel Performans Antrenörleri' ile sporcuların performansları üzerine bire bir çalışmalar yapacak olan akademi, fiziksel ölçümlerden psikolojik durumlarına kadar sporcuların tüm futbol hayatlarını kontrol altına alacak. Sporcular kendi kulüplerinde futbol hayatlarına devam ederken eksik yanlarını da akademide geliştirecekler ve akademiye destek olan ünlü spor adamlarının tecrübelerinden faydalanacaklar. 


Hayatım Futbol nedir?
- Türkiye’nin birçok bölgesinde 1991-2001 doğumlular arası seçmeler yapan,
- Bireysel Performans Akademileri kurarak futbolcu adaylarını yetiştiren,
- Türkiye’nin önde gelen futbol adamlarından danışmanlık alan,
- Seçtiği futbolcu adaylarını kamplar düzenleyerek profesyonel kulüplere yerleştiren ve yetiştiren bir futbol organizasyonudur.


Mecidiyeköy seçmelerine katılmak için; http://www.hayalimfutbol.com/mecidiyekoy-secmeleri/


Not: Bu yazı haber amaçlı olup, Hayatım Futbol Projesi'nin Yerel Futbol Sitesi'yle herhangi bir bağlantısı yoktur.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.