Cuma, Şubat 14, 2014

Golünü yükle, Brezilya'ya gitme şansı yakala!

'Roberto Carlos gibi frikikten gol atarım' diyen amatör futbolcular! Gollerinizin görüntüsünü yükleyin, Roberto Carlos'un seçeceği isimlerden biri olun, Brezilya'ya gidin!


Roberto Carlos, Real Madrid ve Brezilya Milli Takımı'ndaki kariyeri sırasında inanılmaz goller kaydetti. Bunlardan en çok dikkat çeken ise 1997 yılında Le Tournoi kapsamında Fransa'ya serbest vuruştan attığı goldür. Carlos bu “imkansız golü” ve “tüm zamanların en iyi serbest vuruşu”nu attığında ayağında Umbro Speciali kramponları vardı.


 


Bu efsane golden ilham alan İngiliz futbol markası Umbro, yeni nesil golaço arayışları için Brezilyalı Dünya Kupası galibi ile el sıkıştı. Yarışma kapsamında, dünya çapından futbolcular muhteşem gollerini kaydedecek ve Umbro'nun özel Golaço uygulaması üzerinden paylaşacak.


Kazanan beş kişiyi Roberto Carlos belirleyecek. Kazananlar Brezilya'da olağanüstü bir futbol deneyimi yaşayacak. Bu pakete şunlar dahil edilmiş:
-          Brezilya'ya gidiş-dönüş uçak bileti [bir aile üyesi, veli veya arkadaşla birlikte]
-          Roberto Carlos ile size özel futbol yetenekleri seansı
-          Brezilya'nın en iyi futbol tesislerinden biri olan Clube Atlético Paranaense'de Sambacıların oyun tarzını öğrenmek için dersler
-          Umbro'dan eksiksiz profesyonel antrenman kiti ve kramponları


 


Umbro Golaço uygulaması tüm dünyadan futbolcuların en güzel gollerini uygulamaya yüklemelerini ve bunları arkadaşlarıyla çevrimiçi olarak paylaşmalarını sağlar. Ayrıca, uygulamada diğer videoları da görebilir ve beğendiklerinize oy verebilirsiniz.


UYGULAMANIN YÜKLENMESİ


Umbro Golaço uygulaması iOS ve Android yüklü akıllı telefon ve tablet bilgisayarlar için mevcuttur. Bugünden itibaren App Store ve Google Play mağazasından indirilebilir. Masaüstü kullanıcıları yarışmaya Umbro Facebook sayfasından katılabilirler. (https://www.facebook.com/UmbroTurkiye/app_372631486216659 (Yerel Futbol An sayfasındaki ilana da tıklayabilirsiniz)


IOS için: 


https://itunes.apple.com/gb/app/umbro-golaco/id805546052?mt=8


Android için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.umbro.golaco&hl=en_GB


Videonuzu Umbro Golaço uygulamasına yükleyin; Roberto Carlos'un seçeceği beş kişiden biri olun ve Brezilya'nın en iyi futbol okullarından birinde [bir haftalık] eğitim kazanın. Brezilyalılar gibi futbol oynamayı öğrenme şansı elde edin.


Uygulamayı indirmek için www.umbrogolaco.com adresini ziyaret edin veya facebook.com/umbroturkiye sayfasına gidin


Videonuzu #UmbroGolaço hashtag'ini kullanıp Twitter'da paylaşarak arkadaşlarınızın ve ailenizin desteğini alın.

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...