Salı, Şubat 18, 2014

Fatih Vatanspor,-İstanbulspor maçında sessizlik

İstanbul U16 Ligi 15.Grup takımlarından Fatih Vatanspor, Albayrak Suni Çim Sahasında İstanbulspor'u misafir etti. Zevkli ve çekişmeli geçen mücadeleden gol sesi çıkmayınca, maç başladığı gibi 0-0 sona erdi.


Hasan Solmaz, Alican Albayrak ve Çağdaş Uğur Adaş hakem triosunun yönettiği mücadelede şampiyonluk iddiası sürdüren ev sahibi Fatih Vatanspor üstün oynamasına rağmen aradığı golü bir türlü bulamadı. Deplasman takımı İstanbulspor kontra toplarla pozisyon üretsede gol yollarında başarılı olamadı. İlk yarı golsüz eşitlikle geçildi.

İkinci yarıda iki takımda eşitliği bozma adına yaptıkları tüm ataklarda başarılı olamayınca maç 0-0 sona erdi. Bu beraberlikle şampiyonluk yarışında büyük yara alan Fatih Vatanspor'un Teknik Sorumlusu Serkan Hocanın maç sonu görüşlerini aldık, "Transferin son gününde Yakup Cato, Zekeriya Orman ve Yunus Emre Günaydın adlı oyuncularımızı Albayrakspor'a verdik. Bu sporcularımıza Albayrakspor'da başarılar dilerim. Maç içinde girdiğimiz bir çok gol pozisyonunda başarılı olamadık, net pozisyonları değerlendirebilsek 3 puanı alabilirdik. Rakibimizi tebrik ederim" dedi.


HABER-FOTOĞRAF: ALİ RIZA SUBAŞI

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...