Perşembe, Şubat 20, 2014

Ekşioğlu: Tahkim'in kararı rezilliktir

TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu, Tahkim Kurulu'nun Elmalıspor-Heybeliadaspor maçında Heybeliadaspor'un hükmen yenilgi kararını bozmasına tepki gösterdi.



Ekşioğlu, Yerel Futbol'a yaptığı açıklama, "Futbol müsabaka talimatnameleri alt üst oldu. Bu karar rezilliktir. Ben verdiğim kararın arkasındayım. O karar benim namusumdur. Geçmişte verdiğim kararların da arkasındayım. Biz namuslu davrandık, gereken kararı verdik. O zaman geçen sezonki Merter'in Öz Trabzonlular'ın suçu ne?" dedi.


Tahkim Kurulu'na artık güveni kalmadığını belirten Ekşioğlu, "Acıbadem Üküdarspor-Orhanlıspor ve Kuştepespor-Arnavutköy Belediyespor maçlarıyla ilgili de TFF'nin verdiği kararları bozdular. Futbol müsabaka talimatları uygulanmayacaksa biz ne yapıyoruz burada? AFDK bilmiyor, TFF avukatları bilmiyor da Tahkim Kurulu'ndaki 5 avukat mı çok iyi biliyor?" diye konuştu.


'Kesinleşen bir şey yok'
Ekşioğlu, Heybeliadaspor-Elmalıspor maçıyla ilgili gerekçeli kararı beklediklerini, şu an kesin bir şey olmadığını sözlerine ekledi.


Söz konusu karşılaşma çıkan olaylar nedeniyle skor 0-0'ken tatil edilmiş, iki takım da sahada 7 kişinin altında kalmıştı.


HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.