Cumartesi, Şubat 15, 2014

Düzce'de nefes kesecek derbi bugün

Bölgesl Amatör Lig 9.Grupta mücadele eden Beyköy Belediyespor ile Akçakocaspor, ligde Düzce derbisi olarak nitelendirilen maçta son kez bugün saat 13.30'da 18.Temmuz futbol sahasında kozlarını paylaşacaklar. Maçı Kocaeli bölgesinden hakemler yönetecek.



BEYKÖY CEPHESİ
17.haftada deplasmanda Eskişehir Demirspor’a yenilerek umutlarını tüketti. Beyköy Beledyespor bugünkü maçta Akçakocaspor’u yenmeyi hedefliyor. Beyköy Belediyesporda cezalı ve sakat oyuncu bulunmuyor. İki takım arasında şimdiye kadar 4 maç yapıldı. 3 maçı Beyköy kazanırken 1 maçı Akçakocaspor kazandı. Beyköy ligde 7.sırada 28 puanda bulunuyor.


akçakospor

AKÇAKOCASPOR CEPHESİ
Sezon başından bir türlü istikrarı yakalayamayan Akçakocaspor'da  8 hoca ile çalışmış fakat istediği neticeleri alamadı. Sezon başında atılan yanlış adımlarla ligde kötü bir sezon geçiren Akçakocasporda tek hedef düşme potasından uzak kalıp sezon sonunda Süper Ligde Şampiyon takım ile oynayacağı Final maçında kendisine şans aramayı hedefliyor. Bu ligde Akçakoca deplasmanda 3 maçtır kaybediyor, deplasmanda 7 maçtır kazanamıyor. Akçakocaspor ligde 10.sırada 18 puanda bulunuyor. Spor severler bu müsabakayı Düzce'de yeni yayın hayatına başlayan DÜZCE 81.TV İnternet sitesinden canlı olarak izleyebilecekler.

HABER: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...