Pazartesi, Şubat 17, 2014

Düzce derbisi Akçakocaspor'un

Bölgesel Amatör Ligi 9.Grupta Düzce derbisinde Beyköy Belediyespor'un çok kötü futbol sergilediği, Akçakocaspor'un güzel futbol oynadığı müsabakayı Akçakocaspor 2-1 kazandı.



Ligin ilk yarısında Akçakoca’da oynanan ve Akçakocaspor’un favori gösterildiği müsabakayı Beyköy Belediyespor 3-1 kazanarak haftanın sürprizini yapmıştı. Müsabakada dikkati çeken bir başka ayrıntıysa maçın hakeminin hem ilk yarı hem de ikinci yarının ortalarında iki kez oyunu durdurarak su molası vermesiydi. Düzce bölgesinde sıkça uygulanan emniyet tedbirleri seyircilerin tepkisine yol açtı. 80 kişikilk emniyet mensubunun bu maçta görev alması ve taraftarlarla tartışmaları dikkatlerden kaçmadı. Beyköy Belediyespor taraftarları trİbündeki yerlerini doldurarak takımlarını desteklemeleri sevindirici olurken, Akçakocaspor'un taraftarları bu maça ilgi göstermemeleri ilginçti.
90 dakikanın sonunda Beyköy cephesinde hüzün, Akçakoca cephesinde sevinç vardı. Bu sonucun ardından Beyköy Belediyespor 7.sıradaki yerini korudu. Geçen hafta Eskişehir deplasmanından da puansız ayrılan ekip böylece ilk iki sıra hedefi yolunda ağır darbe aldı. Ligin ikinci yarısına istediği başlangıcı yapamayan Akçakocaspor ise deplasmandan çıkardığı üç puan ile alt sıralardan kurtulma yolunda önemli bir virajı almış oldu.Akçakocasporlu Emrah'ın çok güzel futbol oynaması dikkati çekerken,Beyköybelediyespor'lu oyuncuların iki haftadır çok kötü futbol oynayarak mağlup olmaları dikkat çekti.Akçakocasporlu oyuncuların her maçta 3-4 oyuncunun sarı kart görmeleri dikkatlerden kaçmadı. Kocaeli bölgesi hakemleri vasat bir maç yönetti.

Hancı: Kazanmak istedik
 Maç sonunda mikrofonlarımıza açıklamalarda bulunan Beyköy Belediyespor Teknik Sorumlusu İbrahim Hancı, ''Kazanmak istediğimiz bir müsabakaydı. Rakibimiz daha iyi oynadı ve kazandı. Onları tebrik ediyoruz'' dedi.

Bal: Futbolcularımı tebrik ediyorum
Akçakocaspor Antrenörü Selahattin Bal ise,''Kazanmak için geldik. Galibiyeti hak eden bir futbol ortaya koyan futbolcularımı tebrik ediyorum'' şeklinde konuştu.


İlk yarıya Akçakocaspor çok istekli başladı,maçın başında, 6.dakikada Emrah’ın golüyle 1-0 öne geçti. 29.dakikada Yardımcı Hakemin penaltı vermesiyele Beyköy Belediyespor Bahadır’ın ayağından kazandığı penaltı golüyle eşitliği sağladı ve ilk yarı bu sonuçla bitti.

İlk yarıdaki istek ve arzusunu ikinci yarıya da yansıtan konuk Akçakocaspor ikinci yarıdada güzel futbol oynayarak Beyköybelediyesporu sirküle etti.Maçın  80.dakikada Savaş'a yapılan faule hakem çift vuruş verdi, çift vuruşundan Emrah 40 metreden attığı şut kaleci İlkerin solundan ağlara gidince Akçakocaspor 2-1 öne geçti. Kalan dakikalarda Beyköy Belediyespor’un rakip kalede kurmaya çalıştığı baskıdan sonuç çıkmayınca mücadele 2-1 Akçakocaspor üstünlüğü ile sona erdi.

Beyköy Belediyespor 7.sırada 28 puanı var, gelecek hafta deplasmanda Sultanbeyli Belediyespor ile karşılaşacak. Akçakocaspor ise 10.sırada 21 puanı var,haftaya kendi evinde Adapazarıspor ile mücadele edecek.

STAT: 18 Temmuz
HAKEMLER: Selim Akman, Özcan Kılıçkeser,Mehmet Öztürk
BEYKÖY BELEDİYESPOR :İlker*,İlhan**,Serhad*,Bahadır**,Gökhan*,Soner*,Mert*,Erdi*(75.dak.Selim),Bayram*(46.dak.Mustafa),Ahmet**,Göksel*
AKÇAKOCASPOR: Hilmi**,Kadir**,Aytaç***,Safa***,Volkan*****,Batuhan****,Murat***,Hasan*,Emrah*****(88.dak.Oğuzhan) Onur*(85.dak.Fatih) ,Savaş*
SARIKARTLAR: 80.dak.İlhan (Beyköy),29.dak.Hilmi,37.dak.Batuhan,90.dak.Kadir (Akç),
GOLLER: 29.dak .Bahadır,Penaltıdan  (Beyköy) 6.ve 80 dak.Emrah (Akç)

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM TUZCU


[gallery link="file" ids="111225,111224,111223"]

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.