Pazar, Şubat 23, 2014

Dolayobaspor bitime 4 hafta kala şampiyon

İstanbul U14 Ligi 31. Grubun yenilgisiz lideri Dolayobaspor, Dolayoba Stadında ikinci sıradaki Gülsuyuspor'u misafir etti. Pendik temsilcisi Dolayobaspor mücadeleyi 5-2 kazanarak bitime 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Bordo-Mavili takım baskılı oyun sonucu henüz maçın başında Suat Tutumlu'nun ayağından bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. Bulduğu ender posizyonlar ile rakibine zor anlar yaşatan Gülsuyu U-14 takımı attığı gol ile beraberliği yakaladı. Yediği golün şokunu üzerinden erken atan Pendik temsilcisi Dolayobaspor, rakip üzerinde baskısını arttırarak üst üste sağ kanat oyuncusu Suat Tutumlu'nun ayağından bulduğu goller ile ilk yarıyı 3-1 önde bitirdi.


İkinci yarıyada baskılı başlayan Güzel Coşkun'un talebeleri, takım kaptanı Fatih Büyükkayıkçı'nın ceza sahası dışından attığı muhteşem gol ile skoru 4-1 yaptı. Son dakikalar karşılıklı ataklar ile geçerken, Pendik Dolayobaspor takım kaptanı Fatih Büyükkayıkçı bulduğu gol ile takımının 5. kendisinin 2. golünü attı. Maç bitti denilirken sol kanattan atılan pas ile kaleciyle karşı karşıya kalan Gülsuyu'nun sol açık oyuncusu attığı gol ile maçın skorunu belirledi. Pendik temsilcisi oynadığı 10 maçta 53 gol atarken, kalesinde 6 gol gördü. 2012-2013 sezonunda U-13 takımı olarak namağlup şampiyon olup, Türkiye şampiyonasına katılan Bordo Mavili takım Pendik Dolayobaspor 2013-2014 sezonunda da şampiyon olarak üst üste 2. şampiyonluğunu kazandı.


Yerel Futbol Sitesi


[gallery link="file" ids="112233,112232"]

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...