Perşembe, Şubat 13, 2014

Çapaspor karanlıkta kazandı

İstanbul 2. Amatör Lig 4.Grup'un iddialı takımlarından Hamidiyespor ile 10. Grup'ta Şampiyonluk mücadelesi verecek olan Çapaspor Kağıthane Belediyesi Hasbahçe Stadı'nda karşı karşıya geldi. Kalecilerin aydınlatmaların zayıf olduğu statta zor anlar yaşadığı gol düellosunun galibi Fatih temsilcisi oldu.



4 aydınlatma direğinde sadece 4 projektörü yanan Hasbahçe'deki mücadeleye Hamidiyespor hızlı başladı. Çapa kalecisinin hatasıyla 6.dakikada 1-0 öne geçen Hamidiyespor'a 4 dakika sonra konuk ekip gerçekleştirdiği organize atakta şabanla cevap verdi: 1-1 .
Yediği golün şokunu atlatan ev sahibi ekip 30.dakikada bireysel bir hata sayesinde öne geçti ve durum 2-1 oldu. İlk yarı bu skorla sonuçlandı.


İkinci yarıya Konuk Çapaspor oyuncu değişiklikleri yaptı ve bu müdahale oyunun gidişatını da değiştirdi. 50'de kazandıkları serbest vuruşta Hamidiyesporlu oyuncular Çapa'nın tecrübeli kalecisi Eyüp'ten dönen topu iyi takip edip farkı 2'ye çıkardılar: 3-1.


Bu golden sonra konuk Sarı-Lacivertliler adeta fırtına gibi estiler. 62, 67, 75 ve 81'de bulduğu art arda gollerle skoru bir anda 3-5 yapan Fatih ekibine Hamidiyespor 90'da bulduğu kontratak golüyle cevap verdi.


Karşılaşmayı Çapaspor 5-4 kazanaraklig öncesi moral buldu.


Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.