Pazartesi, Şubat 17, 2014

Altınorduspor şampiyonluk istiyor

İstanbul 2.Amatör Lig 16.Grup’ta mücadele edecek olan Kartal temsilcisi Altınorduspor şampiyonluk parolası ile sezona hazırlanıyor.


2010-2011 sezonunda futbolcuların kaprisleri yüzünden ligden çekilen Altınorduspor bu sezon oldukça iddialı. Yaklaşık 2 yıldır Altınorduspor Kulübü’nün Teknik Direktörlüğü’nü yapan kulübün eski futbolcularından Turgay Yalçın takımına güveniyor. 2 aydır aralıksız antrenmanlarına devam eden Altınorduspor’un bu sezon 2.Amatör Lig’de hedefinin şampiyonluk olduğunu belirten Teknik Direktör Turgay Yalçın, yeni transferlerle daha da güçlendiklerini belirtti.


Teknik Direktör Turgay Yalçın yaptığı açıklamada, ''Kulüp olarak A takımdaki bu sezonki hedefimiz takımımızı bir üst lige çıkarmak. Bunun için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Takımımızın eksiklerini bildiğimiz için nokta transferler yaptık. Geredespor’dan Hakan Kayaoğlu, Kütahya’dan Coşkun Karatı, Kartal Bulvarspor’dan Özer Yiğit, Nevşehir Kapadokyaspor’dan Mehmet Sefa Alçelik, Başıbüyükspor’dan İbrahim Dede, Yakacıkspor’dan Murat Kaya’yı takımımıza katarak iddialı bir kadro oluşturduk. Bu sene şampiyon olup 1.Amatör Lig’de devam edeceğiz. Buradan grubumuzdaki bütün takımlara da başarılar diliyorum'' dedi.


Kulüp Başkanı Hüseyin Erkubilay’da yaptığı açıklamada, ''tüm yaş gruplarında hedefimiz şampiyonluk. Takımımızda bulunan altyapı futbolcuların bir çoğunluğuna profesyonel takımlardan teklifler var. Çok özverili ve kaliteli bir hocayla çalışıyoruz. A takımda da çok genç bir kadro ile mücadele edeceğiz. 18 yaş ortalaması ile iyi işler yapacağımıza inanıyorum'' dedi.


Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...