Salı, Şubat 18, 2014

1.Amatör Lig ikincilerin çıkması tehlikeye girdi

İstanbul 1.Amatör Ligde sezonu 2’nci sırada tamamlayan 16 takımın doğrudan Süper Amatör Lige çıkartılması kararının halen resmi yazısı gelmedi. Bu kararın TFF Amatör Kurul’dan geri dönebileceği iddia ediliyor.



IMG_0740
Ali Düşmez alkışlar arasında açıklamıştı
İstanbul 1.Amatör Lig’de gruplarını ikinci olarak bitiren 16 takım kendi aralarında baraj maçı oynayacak ve eleme maçlarından galip ayrılan 8 takım Süper Amatör Lig’e yükselecekti. İstinye Orhan Saka Amatörler Evinde 2’nci olan takım temsilcileriyle bir araya gelen TASKK Genel Başkanı Ali Düşmez ve TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu kulüplere müjdeli haberi vermiş ve eleme maçlarının iptal edildiğini, Ankara’dan gelen cevabın olumlu olduğunu söylemişlerdi. Bu kararla 8 takım yerine 16 takım Süper Amatöre yükselmişti. Ali Düşmez’in açıkladığı bu karar salonda alkışlarla karşılanmış; Kulüpler Sayın Düşmez ve Sayın Ekşioğlu’nun nezdinde İASKF ve TFF İstanbul İl Başkanlığı’na teşekkürlerini sunmuşlardı.


IMG_0744
Ekşioğlu net konuşamıyor
Ancak, TFF Amatör Kurulu, bugün İstanbul İl Başkanlığına bir yazı gönderdi ve ildeki toplam takım sayısını (büyükler kategorisi) istedi. İl Başkanlığı da bu talepten dolayı şaşkınlık içerisinde. Konu hakkında görüşlerini sorduğumuz TASKK Başkanı Ali Düşmez “bizim sözümüz senettir. Söz ağzımızdan çıktı, sonuna kadar da arkasındayız. Şimdiye kadar verdiğimiz tüm sözleri yerine getirdik. Resmi yazı da bugün-yarın gelir” dese de, İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu’nun bu konudaki sorularımıza belirgin bir cevap verememesi “acabaları” beraberinde getiriyor.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...