Cuma, Ocak 10, 2014

Fikirtepe'den, Düşmez ve Ekşioğlu’na sorular!

İstanbul Süper Amatör Lig 7.Grupta ligden düşen 3.takım olan ve Kadırgaspor-Esen Bayburt maçının araştırılması TFF’ye başvuran Fikirtepe Dumlupınarspor, soruşturma açılmasını bekliyor.



Esen Bayburtspor Teknik Direktörü Osman Kibar’ın açıklamalarını okuduklarını ancak mutmain olmadıklarını söyleyen ve tepkilerinin artarak devam edeceğini ifade eden Kadıköy temsilcisinin Başkan Yardımcısı Hüseyin Gediz, TFF İl Başkanı Yemen Ekşioğlu İASKF Başkanı Ali Düşmez’i göreve davet etti ve kendilerine bazı sorular sordu.


Gediz açıklamasında şunları söyledi:


“Maçtan bir önce yan yana geldiler”
“TFF İl Başkanı Sayın Yemen Ekşioğlu bize ‘ortada yanlış bir iş varsa gereğini yaparız’ dedi. Bana belge getirin dedi. Biz resmi başvurumuzu Türkiye Futbol Federasyonu’na yaptık. Sayın Ekşioğlu’na soruyorum, vicdanınız rahat mı? İki tane görevliniz maçtaydı. Bu iki isim size hiç mi bir şey anlatmadı? Bu maçta şike olduğunu bildiğiniz halde İl Başkanı olarak neden girişimlerde bulunmuyorsunuz. Esen Bayburt Antrenörünün açıklamasını okudunuz mu Sayın Ekşioğlu, bunlara ne diyeceksiniz? Her önüne geleni tehdit eden maçı kazanacaksa sizin o makamda ne işiniz var? Kadırgaspor Hoca ararken, Nezihi Tosuncuk’u sizin Kadırgaspor’a önerdiğinizi cümle alem biliyor. Seneye bize önereceğiniz isim varsa şimiden bilelim de başarı garanti iken boşuna başka Hoca ile çalışmayalım! Kaldı ki, Osman Kibar’a da ayrıca soracaklarımız var. Hele TFF soruşturmayı başlatsın bakın neler anlatacağız! Sayın Kibar’a, Kadırgaspor-Esen Bayburt maçından bir gün önce Vefa Stadında oynanan Topkapı-Altıntepsi Makel maçını kimlerle birlikte izlediğini de soracağız? Yanındakinin Kadırgaspor Başkanı olduğunda herkes görmüş. Bu mu etik değerler?


Sayın Düşmez neden susuyorsunuz?
Esas sorumuz İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sayın Ali Düşmez’e olacak. Sayın Düşmez, Siz Kulüplerin Sendika Başkanı olarak, TASKK Başkanı olarak, TFF Amatörler İşler Kurulu Başkanı gibi üst düzey bir görevdeyken neden bu tarz olaylarda hep susmayı tercih ediyorsunuz? Bizim hakkımızı koruması gerekenin sizin olmanız gerektiği halde neden kayıtsız kalmayı tercih ediyorsunuz? Sayın Düşmez, İstanbul’da şike yapılıyor. Maçlar oynanmadan bitiyor, siz neden devreye girmiyorsunuz? Hiç sordunuz mu “bu nedir” diye… Yoksa sizce kazanan hep haklı mıdır Sayın Ali Düşmez. Tehdit var diyorlar. Silah gösterildi diyorlar. Devre arası korktuk diyorlar. İstanbul’da bunların olması sizi pek ilgilendirmiyor galiba? Sayın Ali Düşmez, biz TFF’ye başvuru yaptık, bu işin sonuna kadar gideceğiz. Hiç merak edip de sordunuz mu “bu nedir?” diye. Son olarak da biz acaba Kadıköy takımı değil de Sarıyer takımı olsaydık, bu konu ile alakalı olur muydunuz acaba?


Helal olsun Kadırga Gençlik
Gediz son olarak da Kadırgaspor'un taraftar topluluğu Kadırga Gençlik'in sanal ortamda yazdıklarını okuduklarını ve birer kopyasını alıp TFF'ye verdikleri dosyaya eklediklerini söyledi ve "gerçeğe söyleyen ve "kul hakkı yemeyin" diyebilen Kadırga Gençlik taraftarına onurlu duruşlarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

7 yorum:

Kadırga GENÇLİK dedi ki...

Hak yiyen bizden degildir ... Hz Muhammed

UGUR dedi ki...

DURUŞUNUZ DAN VE DURUSLUGUNUZ DEN DOLAYI SIZI TEBRIK EDERIM KADIRGA GENCLIGI

yavuz dedi ki...

Kadirganin kesinlikle cezalandirilmasi lazim yemen eksioglunun ve ali dusmezinde istifasi lazim. Ama kadirga da sunu diyebilir fikirtepe adalar maci ne olcak ? Temiz mac mi ?

Murat unal dedi ki...

Yavuz bey merhaba sıke olan mac 5 1 mı bıter adaların maca çıkarken 29 puanı var fıkırtepenın 25 puanı var adalar düşme potasında. Macı nıye versın adaların açıklaması var okuyun onuda adamlar 4 aydır para alamamışlar yol paraları olmadıgından ıdmanlara gelememısler bırde fıkırtepe kadırgayı ılk macta yendı deplasmanda berabere kaldı 96 da yedıgı golle kadırga deplasmanda adaları yenıyorda fıkırtepe kendı sahasında nıye yenmesın saygıllar

taraftar dedi ki...

arkadaşlar şikenin kralı fikirtepe adalar macıdır bizzat mactaydım ve adaların futbolcularını görmenız lazımdı... bu kadar belli mac verilmez ..yazık turk futboluna

yavuz dedi ki...

Murat bey sizin mantiginizla o zaman kadirganin macindada sorun yok cunki onlarinda ilk maci berabere bitti.

xayale dedi ki...

murat unal utanmadan hala şarlatanlık yapıyosun ne o musluklarmı tıkandı bu kadar yırtınıyosun iki dakika adam olun utanmadan bastığınız boku başkasına yıkmaya çalışıyorsunuz bu nasıl genel kaptanlık ayıp

Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu

Play-off maçını kazanarak tarihinde ilk kez İstanbul Süper Amatör Lig'e yükselen Cevizlispor'da kaptan Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu.