Perşembe, Ocak 16, 2014

Dudulluspor, ikinciliği garantiledi

İstanbul 1.Amatör Lig 13. Grupta Play-Off iddiasını sürdüren Dudulluspor, en yakın rakibi Balkan Yeşilbağlar'ı Dudullu Stadında misafir etti.



İki takımında Play-Off için mutlak kazanması gereken maçı ev sahibi ekip Dudulluspor, her iki yarıda bulduğu gollerle 2-0 kazanarak Play-Off’a kalmayı garantiledi.


 


Oğuzhan Uğurlu, Furkan Olcaş ve Gündoğan Emre hakem triosunun yönettiği mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi Dudulluspor 3.dakikada Selman'ın ayağından bulduğu şık golle 1-0 öne geçti.


 


İlerleyen dakikalarda oyunda dengeyi kurup üstünlüğü ele alan deplasman takımı Balkan Yeşilbağlar yaptığı tehlikeli ataklarda Dudullu kalesinde tehlikeler yaşattı. İlk yarının son dakikalarında Dudulluspor kalesini ablukaya alan Pendik temsilcisinin yaptığı ataklarında başarı ile direnen Dudulluspor defansı vardı.


 


İlk yarı Dudulluspor'un 1-0 üstünlüğü ile geçildi. İkinci yarı başlamasıyla beraberlik golü aramaya başlayan Balkan Yeşilbağlar'ın karşısında skor avantajını korumak isteyen ve kontra toplarla pozisyon arayan Dudulluspor vardı. Maçın sonları yaklaştıkça sinir harbine dönen mücadelede gerginlik, hakemin çıkardığı yerinde kartlar ile son buldu.


 


Maçın uzatma dakikalarında oyuna ikinci yarı giren Feyzi attığı gol ile takımını 2-0 öne geçirerek rahat bir nefes almasını sağladı. Maçın son düdüğü ile iki takımında birbirlerini tebrik etmesi sahalarda görmek istediğimiz görüntülerdi. Bu galibiyetle son haftaya girilirken en yakın rakibine altı puan fark yapan Dudulluspor Play-Off oynamayı garantiledi.


 


HABER: MURAT NAZİK
KAYNAK: http://www.sehriistanbul.com.tr


[gallery link="file" columns="4" ids="105645,105646,105647,105648,105649"]

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.