Pazartesi, Aralık 16, 2013

Öncül: Seymen Gençtürk ile birlikte hizmete varız

Türkiye Futbol Federasyonu İstanbul Eski Bölge Müdürü Sayın Tahsin Öncül, İASKF Olağan Genel Kurulu’nda, Seymen Gençtürk’ün ekibinde yer alacağını açıkladı.



2014 Haziran ayında gerçekleştirilecek olan İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Olağan Genel Kurulu’nda adaylığını açıklayan İASKF Yönetim Kurulu Üyesi ve Küçükçekmece Kulüpler Birliği Başkanı olan Sayın Seymen Gençtürk’ün listesi netleşmeye başladı.


 


“İsimleri teker teker açıklayacağız”
Seymen Gençtürk tarafından yapılan açıklamada, “İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Olağan Genel Kurulu için yaptığımız görüşmeler neticesinde her 15-20 günde bir kadromuza dahil olacak isimler açıklanmaya devam edecektir. Bu görüşmeler neticesinde oluşturacağı yönetim kurulunda İASKF genel Sekreterliğine aday olarak göstereceğimiz kişi Türkiye Futbol Federasyonu İstanbul Eski Bölge Müdürü Sayın Tahsin Öncül’dür. Görev yaptığı dönem boyunca amatör ve profesyonel kulüplerinin her zaman sorununu çözmede, sıkıntılarını gidermede ve spor camiasına her zaman katkı sunan Tahsin Öncül bundan sonraki süreçte bizimle birlikte olacaktır” dedi.


 


“Hiç düşünmeden kabul ettim”
Tahsin Öncül ise “Yeni bir anlayışı, spora amatör bir ruhla profesyonel bir bakış açısıyla yaklaşan Sayın Seymen Gençtürk’ün kuracağı Yönetim Kurulunda görev almaktan onur duyarım. Kendisinin bu konudaki davetini hiç düşünmeden kabul ettim. Çünkü Sayın Seymen Gençtürk’ün çalışma azmini ve bugüne kadarki spora katkılarını çok yakından takip ettim.  İnşallah bundan sonraki süreçte Seymen başkanımla beraber İstanbul ve Türkiye sporuna hizmet ederiz.”

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...