Çarşamba, Aralık 04, 2013

Küçükköyspor şampiyonluk gecesi düzenliyor

İstanbul Süper Amatör Lig 7.Grup lideri Küçükköyspor, 23 Aralık 2013 Pazartesi günü dev bir organizasyona hazırlanıyor.



IMG_1089


Bu sezon, Yönetimi, taraftarı, teknik heyeti ve futbolcularıyla birlikte çok iyi bir sezon geçiren ve kalan maçlarını da kazanıp Bölgesel Amatör Lig için Play-Off maçlarına hazırlanan Küçükköyspor'da, Yönetim Kurulu, Kulübe katkı sağlamak adına "şampiyonluk gecesi" adını verdikleri bir yardımlaşma gecesi için kolları sıvadı.


 


Yeşil-siyahlı ekibin başarılı Yöneticilerinden Faruk Kara'nın büyük katkıları ile düzenlenecek olan gece, yine Faruk Kara'nın sahibi olduğu ve Küçükköy Meydanı Cengiz Topel Caddesi No: 196 adresinde bulunan Grand Paris Salonunda tertiplenecek. 23 Aralık 2013 Pazartesi günü saat 19 ila 23 arasında yapılacak olan gecede Küçükköyspor'un çok önemli konukları ağırlayacağı ifade ediliyor.


IMG_1087 
Sitemize açıklama yapan Küçükköyspor Başkan Yardımcısı Faruk Kara, “Son yıllarda camiamız şampiyonluğa hasret kalmıştı. Bu güzel duyguyu inşallah önce Play-Off gruplarına kalarak, ardından da Bölgesel Amatör Lige yükselerek yaşamak istiyoruz. Bizlere bu güzel günleri yaşatan teknik heyet, oyuncularımız ve şimdiye kadar desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...