Çarşamba, Aralık 18, 2013

Ersoy: Adalarspor ligden düşecek takım değil!

Bölgesel Amatör Lig hedefiyle sezona başlayan ancak gelinen noktada ligde kalma mücadelesi verecek olan Adalarspor’da Teknik Direktör Zeki Ersoy, görüşlerini aktardı.



İstanbul Süper Amatör Lig 7.Grupta dikkat çeken sonuçlar alan ancak ligin ikinci devresinden itibaren ciddi bir düşüş yaşayan ve son oynanan Esen Bayburt maçında Antrenörü saldırıya uğradığı için sahadan çekilen ve bu nedenle hem maçı kaybeden hem de 3 puanı silinen Adalarspor, yaşananlara bir anlam veremiyor.


 


“Saldıranların hiç mi suçu yok?”
Adalarspor Teknik Direktörü Zeki Ersoy, Yerel Futbol'a konu hakkında görüşlerini anlattı. Adalarspor nasıl oldu da bu noktaya geldi sorusu üzerine Ersoy; “Neler yaşadığımızı kimse bilmez. Zaten bilmek de istemezler. Karakterli, dürüst ve kişilik sahibi oyuncu grubumuzla onur mücadelesi veriyoruz. Kısıtla imkanlarla, zorluklar içerisinde şu ana kadar geldik. Ancak üst üste alınan kötü sonuçlar ümidimizin kaybolmasına sebep oldu. Geçen hafta yaşadığımız olay ise anlatılamayacak cinstendi. Esenyurt’ta canımızın derdine düştük, Hocamız ve futbolcumuz saldırıya uğradı ve kimse bize sahip çıkmadı. Yalnız kaldık, yalnız bırakıldık. Telefon ile aradığımız yetkililer bize “bekleyin, güvenlik geliyor” dediler. Bekledik, kimse yardıma gelmeyince o anki öfke ve umutsuzlukla sahadan çekilmeyi bir çözüm kabul ettik. Sonucunun böyle olacağını tahmin edemedik ancak çok tepkiliydik, yaşananlara ve duyarsızlığa öfkeliydik. Soruyorum: Hocamıza ve futbolcumuza saldıranların hiç mi kabahati yok. Tribünde yanlarında bizden birisinin olduğunu bilmeden tehditler savuranlar, Polisin olmamasını fırsat bilenler çok mu masum? Biz o gün hem maçı kaybettik, hem de psikolojimiz sarsıldı, bunlar yetmezmiş gibi hak etmediğimiz şekilde 3 puanımız da gitti. Bizi sahadan çekilmek ile suçlayanlar, başımıza gelenleri yaşamadan yorum yapmasınlar” dedi.


 


“Biz düşmeyiz, hesap yapanlar başka ihtimal arasın”
Ersoy: Adalarspor olarak her maça 3 puan için çıktıklarını belirterek, “Rakip kim olursa olsun bu fark etmez, Bizim hedefimiz her maçtan 3 puanla ayrılmaktır. Ancak şanssız puanlar kaybettik. Olmayacak maçlardan puansız ayrıldık. Bu hafta oynamadan galip geleceğiz ve puanımız 29 olacak. Kalan 2 maçımızdan bir tanesinde galip geldiğimiz zaman bulunduğumuz sıkıntılı durumdan sıyrılacağız. Biz ikimizi maçımıza da kazanmak için 180 dakikada boyunca savaşacağız. Alt sıralarda kalmak insanı psikolojik olarak da rahatsız ediyor fakat bu günlerde bizim üzerimize hesap yapanlar, başka ihtimallere yönelsinler. Biz bu ligden düşecek takım değiliz. Kim düşmeyi hak ediyorsa o düşer. Ben sadece futbolcularıma güveniyorum. Sahada çıkıp aslanlar gibi savaşacağız.” İfadelerini kullandı.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

2 yorum:

taraftarr dedi ki...

Hukumet duser adalar dusmezzz hepiniz ust duzey topcularsiniz cikin 2macta 6puan alin ligde kalin aslanlarr.

Yusuf Bahar dedi ki...

Geçen sezon benim başkanlığımda gerek A takımımızla gerekse genç takımımızla bize 2 kupa ve şampiyonluk kazandıran başta sevgili Zeki hocaya ve bu sezon bir çok maddi, manevi olumsuzluklar karşısında onuru ile mücadele ederek takımımızı yarı yolda bırakmayan karakterli futbolcu kardeşlerime en kalbi duygularımla güveniyor, kalan maçlarımızı kazanacağımıza ve yapılan tüm hesapları boşa çıkaracaklarına inanıyorum. 1946 yılında kurulan amatör futbol külüpler içinde köklü geçmişi olan kulübümüzün gelecek sezon, kaldığımız yerden devam etmesi ve yarım kalan hedefimizin gerçekleşmesi için kalan 180 dakikanın iyi neticelere vesile olmasını diliyorum. Başarılar Adalar Spor.Geçen dönem Başkanı.Yusuf Bahar

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...