Çarşamba, Aralık 04, 2013

Çengelköyspor'da, A. Çamoluk mesaisi sürüyor

İstanbul Süper Amatör Ligde hafta içi maç yapmayan ve hafta sonu sahasında Ataşehir Çamolukspor'u konuk edecek olan Çengelköyspor, bu maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı çalışma ile sürdürdü.



Çengelköyspor'un Kuleli Emek Mahallesindeki tesislerinde saat 17'de başlayan ve 18.30'da sona eren antrenmanda yeşil-beyazlı futbolcular Teknik Direktör Aydın Başaran, Antrenör Rıdvan Pelit ve Kondisyoner Özgür Çelik yönetiminde çalıştılar.


Oldukça soğuk bir havada yapılan çalışma ısınma koşuları ile başlarken, yarı alanda top kapma çalışmaları ile devam etti. Çengelköyspor'un kalecileri Oktay ve Tuncay kaleci Antrenörü Serkan Aslanpınar yönetiminde takımdan ayrı çalışırken, Yöneticiler Yahya Erdem ile Serhat Doğan da antrenmanı takip ettiler.


Hasan Neğiş, Alt Yapı Antrenörü oldu
Alt yapıda yeni hamleler peşinde olan Çengelköyspor'da Teknik kadroya daha önce Yoncaspor ve Başıbüyükspor'da da başarı ile görev yapmış olan Hasan Neğiş getirildi.  1975 İstanbul doğumlu olan ve aslen Tokat Zileli Neğiş yaptığı açıklamada, "Çengelköyspor'un yarınlarına katkı sağlamak adına buradayım. Çengelköyspor'un alt yapısında gelecek vadeden oyuncular var. Diğer Hocalarımız ile birlikte, Kulübün hedefleri ile uyumlu olarak alt yapıdan yukarıya yeni futbolcular sunacağımızı düşünüyoruz" dedi.


[gallery link="file" columns="4" ids="96703,96704,96705,96706,96707,96708,96709"]

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.