Cuma, Aralık 06, 2013

Aytaç İçten'in örnek davranışı

İstanbul Süper Amatör Lig 7.Grupta mücadele eden Hasköyspor'un geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığı Küçükköyspor maçında sakatlığına rağmen takımını yalnız bırakmayan kaptan Aytaç İçten örnek bir davranışta bulundu.



Beyoğlu temsilcisinin Sütlüce Stadında oynadığı Adalarspor maçında sakatlanan ve acil olarak hastaneye kaldırılan 34 yaşındaki tecrübeli futbolcu Aytaç İçten, omuzundaki sakatlığından dolayı forma giyemeyecek durumda olmasına rağmen Küçükköyspor ile oynanan ve iki takım için büyük öneme sahip maçta saha içinde olmak istedi. Turuncu-beyazlı ekibin teknik direktörü Şaban Ulusoy da takım kaptanının bu isteğini kırmadı ve Aytaç'ı 18 kişilik maç kadrosuna yazdı.


 


"Ağabeylik yapmak başka"
Maçın bitiminde konuştuğumuz  Aytaç, "büyüklerimiz bizden takım içinde ağabeylik bekliyor. Ben, Cem, Ercan, Ozan ve Başar genç futbolculara her davranışımızla örnek olmalıyız. Bu başka bir duygu. Herkesten daha fazla koşmak ve hep dikkatli davranmak gerektiriyor. Ben aslında bugün bandajı çıkartıp oynamak istedim ancak izin çıkmadı. Küçükköyspor tribünleri çok etkili. Bizim takımda genç futbolcular var ve böylesine zorlu bir atmosfer karşısında oyuna motive olmada sorun yaşayabilirlerdi. Şaban Hocam ile birlikte kenardan kardeşlerime uyarılarda bulunmak için kadroya yer almak istedim" dedi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR


 

4 yorum:

Kartal 1905 dedi ki...

Amatör futbolumuzda böyle düşünen sporcularımıza şapka çıkarmak lazım ve gençlerimiz onların desteğiyle daha çabuk ve iyi pişerler.Sağolun,var olun,futbolu bıraksanız bile gençlerin hep yanında olun,çünkü onların sizin gibi düşünen ağabeylerine ihtiyaçları var.

TALİP ERCAN dedi ki...

AYTAÇ KARDEŞİMİZ BEYKOZ SPOR MACERASINDA TANIDIM GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMLE....TALİP ERCAN

Volkan Soysal dedi ki...

Sen Hasköyspor Kulübü için çok önemlisin kaptan...inşallah bir an önce iyileşir ve takımdaki yerini alırsın...

murat çelem dedi ki...

Gerçekten örnek davranış çok teşekkür ederiz.Böyle futbolcuların sayısı türk futbolunda arttıkça türk futboluda dünya da daha iyi yerlere gelecektir.yüreğine sağlık büyük kaptan.

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.