Pazartesi, Kasım 04, 2013

Zeytinburnuspor deplasmanda kayıp

İstanbul 1.Amatör Lig 12.Grup maçında deplasmanda Yıldıztabyaspor’un konuğu olan Zeytinburnuspor, rakibine 1-0 mağlup oldu. Maçın sonlarında ise olaylar oldu.



Yıldıztabya Stadında oynanan ve Murat Yaroğlu, Hamza Sarpkaya, Ramazan Çağatay Yüceant Hakem triosunun yönettiği maçta Hasan Yavuzçoban’ın talebelerine galibiyeti getiren gol 16.dakikada Veli Aydoğdu’dan gelirken, Yıldıztabyaspor’un bir golü de ofsayt gerekçesi ile iptal edildi.


 


Vahdettin atıldı, saha karıştı
Müsabakanın uzatma anlarında Zeytinburnuspor’dan Vahdettin Kırar’ın, rakip futbolcuya küfür ettiği iddiası ile Yardımcı Hakemin uyarısı ile oyundan atılması ile konuk ekip sahada 10 kişi kalınca mavi-beyazlı ekibin yöneticileri ile Hakem Murat Yaroğlu arasında tartışmalar oldu. Hakem Yaroğlu kendisine küfür edildiğini ileri sürerken, Zeytinburnusporlular da, Hakemin, maç sonunda kendilerini haftaya sahaya çıkamayacak şekilde rapor etmekle iddia ettiğini ileri sürdüler. Stada gelen emniyet güçleri olayları yatıştırdı.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR


[gallery link="file" columns="4" ids="90361,90362,90363,90364,90365,90366,90367,90368,90369,90370"]

10 yorum:

gürkan dedi ki...

BÖYLE HAKEMLERE MAÇ VERILMESIN RİCAA EDIYORUMM BUTUN HAKEMLER ZEYTINBURNU DÜŞMANI OLMUŞ VEE
MAÇ SONUN ORTA HAKEMIN SÖYLEDIGI KELİMELER

BAKIN GÖRUN SİZE NELERR YAPACAGIMM


HAFTAYA SAHAYA CIKA BILECEKMISIN BAKIN GÖRUN NELER YAPIYORUMM

PAŞALI dedi ki...

SATEN SEZON BAŞLADI BAŞLAYALI HEP HAKEMLER KOTU GELDİ BU ZEYTİNBURNUNA ARKADAŞ BİKEREDE KENDİNİZE BAKIN ACABA HAKEME NE OLDUDA O HALE GELDİ DİME AMA ?

Zeytinburnu dedi ki...

HAFTAYA CANKRII MARUF MACINA GELİNDE TARAFTAR GÖRÜN NE LİERLER YENDİK YENECEĞİZ!!!

maruf spor dedi ki...

Cok güzel bir maç bizi bekliyor . Zeytinburnunun çılgın taraftarı bizi sevsin , kardeş takımlarız . Bir üst lige hep beraber

Z. Burnu dedi ki...

hakemın neler yaptıgı ortada hıcbır allahın kuluda demıyorkı hakem yeter zeytıne oynama yav arkadas zeytın sıze ne yaptı bu hakemler zeytıne oynadıgı surece cocuklar nekadar ter akıtsa bunlar olmucaktı ben macı ızleyen olarak zeytın hak ettı ama hakem ızın vermedı cocukları adeta tehtıd eden hakem vardı sahada dısarıyla bıle ılgılenen hakem vardı yanı anlayacagınız mac ıcın degılde zeytını sampıyon yapmak ıstemeyen adeta zeytıne oynayan hakem tablosu vardı bu durum spor acısından cok vahim bi durum hakemın gözden gecırılmesını arz edıyorum bu durumlar gerceklesmesın artık bı spor sever olarak bunu ıstıyorum zeytın taraftarıda degılım bu boyle bılınsın sadece hakları yenıldı yazık cocukların terlerıne verdıgı emeklere yazıkk turk futboluna yetıstırdıgı hakemlere

PAŞALI dedi ki...

Maçlar sahada kazanılıyor kardeşim tribünde degil her hafta sonu insanlara aynı muhabbetleri yapıyorsunuz anlamadım gitti oraya gel buraya gel suraya git teke tek cifte cift anlamadımki sizi futbol macınamı gidiosunuz savaş alanınamı belli degil :) madem cok iyi takımsınız cıkarsınız kendi sahanızda lideri yener gecersiniz olur biter o zmn kimse size bişey demez ama her mactan sonra bizi hakemler yaktı bizi sunlar katletti demeyin sonucta bu ligin bu hakemlerle oynancagı belliydi size ozel yurtdışından hakem getirmicekler ya aynı sıkıntıları her hafta başka bi takım yaşıyor ama kimse bu kadar cıngar cıkarmıyor ben sadece olaya birazda hakem tarafından bakılsın dedim bu kadar sıkıntı yapmayın :) Şampiyonluk yolunda başarılı olursunuz heralde başarılar gencler. :)

izleyici dedi ki...

Öncelikle bu maçtan çok keyif aldığımı belirtmek istiyorum. Zeytinburnusprun bu maçta daha üstün taraf olduğunu gördüm fakat Tabya kalecisi kalesini adeta gole kapanmıştı. Yaptığı kurtarışlarla galibiyette büyük rol oynadı.

cemsultan dedi ki...

palaşı kardes macı ızledınmıde sallıyosun mıllete varsa deerdın gıt adamların sahasına
orda oturan bır esnaf olarak macı ızledık ve gercektende zeytıne oynayan bı durum vardı ortada bunu gorduk arkadasların ızah ettıklerı seyde hakeden takımın onunu neden kestıklerı ve mac sonrası cocukların ısyanları sadece bu hakemlıkse sen sole kardes bumudur spor tamam hakeme herkesın saygısı olur ama hakemlerın futbolculara yaklasımı bole olucaksa bu ısyanlar devam eder kardesım sonucta 2 takımdakılerde sporcu ılla 1.lıgtemı bunlar gorulmucek bız herhangı bı takımı savunan degılız ama ızleyıcı olarak konusuyoruz cok sey kaybettıler kı duyuyorum haftaya lıderle oynayacaklar vve oncesı olan durum normal degıl bır dusun ama haftaya guzel bır mac olucagı kesın herkesın ızlemesı gerekır cok yeteneklı oyuncular var 2 takımdada

PAŞALI dedi ki...

CEMSULTAN KARDESİM BENIM KİMSEYLE Bİ SIKINTIM YOK BEN SADECE HAKEM KONUSUNA DEGİNDİM HANİ FUTBOLDA Bİ TERİM VARDIRYA GEREKİRSE HAKEMİDE YENİCEKSİN DİYE OLE BİSEY AYRICA BEN ZEYTİNBURNUNUN HER MACINI ELİMDEN GELDİGİNCE ZATEN İZLİYORUM MERAK ETME BENİM KASTETTİGİM KONU HEPMİ HAKEMLER SUCLU ARKADAS SEN SATEN İYİ TAKIMSAN YENER GECERSIN HAKSIZMIYIM YANİ HAKEM 3 GOLÜ VERMİYORSA SEN 5 ATCAKSIN ABİ FUTBOLUN KANUNU BUDUR HE YENEMEDİYSENDE UZATIP BUYUTMICEKSIN SONUCTA BURASI AMATÖR LİG VE BU HAKEMLER HER ZAMAN BOYLE KALACAKLAR MECBUREN BU SEKİLDEDE DEVAM EDİLECEKTİR. :)

cemsultan dedi ki...

doğru diyorsun yapacak bırsey yok amatör burası ama unutma amatörde hakem verdırtmıyorsa nasıl oynayacak cocuklar bastırdı bastıracagı kadar bıyerdede ınsafı korumak gerek superlıgde ızleyıp hakem neler verdı dıyorsun bıde burayı dusun kardesım o acıdanda bak hakemın kararları sınır falan bunlardan sonra cok kolaymı gol bulmak sen söyle yanı bıraz koklu kluplere destek cıkmamız gerek yazık gunah

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.