Cuma, Kasım 08, 2013

Yılmaz: İncirtepe’nin davranışı örnek olmalı

İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grup ekiplerinden Taksimspor Teknik Direktörü Necdet Yılmaz, 1-0 kaybettikleri Esenyurt İncirtepespor maçının sonrasında rakibine teşekkür etti.



Sarı-kırmızılı ekibin deplasmanda 1-0 mağlup olduğu Esenyurt İncirtepespor maçını değerlendiren Necdet Yılmaz: “Esenyurt’ta oldukça çekişmeli bir müsabaka oynadık. Futbol 3 ihtimalli bir oyun. Ben bu maçın ardından rakibimi tüm samimiyetimle tebrik ediyorum. Ancak beni mutlu eden başka tavırlar var. Asıl bunları konuşmak gerekir. Esenyurt İncirtepespor Başkanı Sayın Elvan Aslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından maç öncesi çok iyi karşılandık ve 90 dakika sonrasında çok iyi uğurlandık. Son derece beyefendi bir Başkan ve aynı çizgide bir Teknik adam ve yine  Başkanı ve Hocaları gibi sportmen futbolcuları olan Esenyurt İncirtepespor’un bize karşı yaklaşımı hepimizi mutlu etti. Maçta kaptanımız sakatlandığında Teknik Direktör Sinan Şenol yanımıza geldi ve futbolcumuzla ilgilendi. Maçın ardından Başkanları sürekli yanımızdaydı. Maç bitti, aradan 2 gün geçti, Sinan Hoca tekrar aradı ve futbolcumun durumunu sordu. Umarım bu güzel davranışlar artar. Ben şahsen Esenyurt İncirtepespor’a inceliklerinden ötürü teşekkür ediyorum ve bu örneklerinin artmasını diliyorum” dedi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

3 yorum:

Cem dedi ki...

Necdet hoca cok güzel soylemisin ama ltfn hatayı kendinde ara her mac trübüne atılan sensin bilmem anlatabildimmi Akd yorumda küfür aşağılama yok eğer yayınlamazsan bi daha size yardımcı olmucam saygılarımla

akd dedi ki...

Necdet Hoca'yı ben çok severim. Sen neden sevmiyorsun? Hem nereden biliyorsun belki sizin takımın başına geçer...

Cem dedi ki...

Akd kendini cok büyük gören hocalar bize hoca olamaz eğer olursa bi daha takımın macını seyretmem bilmem anlatabildimmi

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.