Pazartesi, Kasım 11, 2013

Yıldıztabyaspor deplasmanda patladı

İstanbul 1. Amatör Lig 12. grupta Yıldıztabyaspor, Merkezefendi Stadında konuk olduğu Telsizspor'u 7-3 gibi farklı bir skorla mağlup ederek son haftalardaki çıkışını sürdürdü.


 Mücadeleye her iki takım da hücum futboluyla başladı. Henüz ilk dakikasından bol gollü bir mücadele olacağının sinyallerini veren maçta konuk ekip Yıldıztabyaspor'u sırtlayan ve galibiyete götüren attığı üç gol ve yaptığı asistlerle Tolga Günay oldu. Bu oyuncuya iki gollük performansıyla İsmet Bakırtaş ile İsmail Koçaslan eşlik ederken, ev sahibi ekipte maça geç kaldığı için yedek başlayan ve 20. dakikada oyuna dahil olan Soner Çimen takımı adına üç gol kaydetmesine rağmen ağır mağlubiyete engel olamadı.


 


Ev sahibi ekip maça hızlı başlasa da isabetsiz şut denemeleri ve kaleyi bulan ilk şutun 35. dakikada gelmesi nedeniyle belki de konuk ekip Yıldıztabyaspor İsmet ve Tolga'nın attığı iki golle 37. dakikayı 3-0 önde tamamladı. Bu dakikadan sonra canlanan ev sahibi Telsizspor Soner'in ayağından bulduğu iki golle beraberlik için umutlanmışken, uzatma dakikalarında Sait'in ikinci sarı kartla oyundan atılmasıyla soyunma odasına on kişi kalmanın moral bozukluğu ile döndü.


 


İkinci devrede eksik kalan rakibi üzerine daha fazla giderek atak üstüne atak yapan Hasan Yavuzçoban'ın ekibi Yıldıztabyaspor, Tolga'nın attığı golle önce farkı ikiye çıkardı, ardından İsmet ve İsmail'in golleri skoru 2-6'ya getirdi. Bitime on beş dakika kala İsmail'le bir gol daha bulan konuk ekip, uzatma dakikalarında Soner'in şık vuruşunda kalesinde bir gol daha görmesine rağmen 7-3 gibi farklı bir skorla deplasmanda galip ayrıldı.


 


NOT: Saha komiseri Ömer Çaylı'ya yardımlarından dolayı teşekkürler.


 


HABER: ULAŞ BÜTÜNER


[gallery link="file" columns="4" ids="91433,91435,91436,91438,91439,91441,91442"]

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...