Çarşamba, Kasım 13, 2013

Yerleşim Birimleri son saniye golüyle kazandı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı, Sosyal ve İdari İşler Müdürlüğü’nün 7 yıldır düzenlemiş olduğu, Birimler Arası Dostluk Turnuvası Pazartesi günü oynanan maçlarla başladı.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hidayet Türkoğlu Spor Kompleksi’nde başlayan, Pazartesi ve Çarşamba günleri mesai saatleri bitiminde oynanan turnuvada Avrupa Yakasında 12, Anadolu Yakasında ise 4 takım mücadele veriyorlar.


 


Grup maçlarından sonra Play-Off sistemine göre şampiyonun belirleneceği turnuvada, lisansı bu sezon vize edilmiş faal futbolcular statü gereği forma giyemiyorlar.


 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanı Mevlüt Bulut’un tertiplediği, Sosyal ve İdari İşler Müdürü Osman Savaş’ın organize ettiği, Basri Saygın'ın ise Tertip Komitesi Başkanı olduğu turnuvanın en çekişmeli maçlarından birisi Pazartesi günü 19.30-20.30 saatleri arasında oynandı. Takımın kaptanlığını Küçükköyspor taraftar liderlerinden Samet Aydıner’in yapmasından dolayı maçlara yeşil-siyahlı forma ile çıkan, turnuvanın favori takımlarından Santral Şefliği ile Florya Yerleşim Birimlerinin karşılaştığı maçı, kırmızı formalı Florya Yerleşim Birimleri, Ahmet’in son dakika golüyle 5-4 kazanmayı başardı.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR


[gallery link="file" ids="92158,92159,92160"]

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...