Pazartesi, Kasım 18, 2013

Tepebağ Kültürspor'da gelenek son buldu

İstanbul U17 Ligi 11. grupta mücadele eden Tepebağ Kültürspor evinde oynadığı Çeliktepespor maçıyla bir geleneğe noktayı koydu.


 

Zeytinburnu temsilcisi Tepebağ Kültürspor U-17 liginde geride kalan sekiz haftada hiç puan kaybetmeden yoluna devam ederken, 11. grubun bir diğer güçlü takımı Çeliktepespor karşısında istediği oyunu oynayamayınca sahadan bir puanla ayrılmak zorunda kalarak dokuzuncu haftada "üç puan" geleneğini bozmuş oldu.

 
DSC_0022


Sertan Deniz, Durmuş Kuzu ve Salih Uyan hakem triosunun yönettiği mücadele son haftalarda hakemlere yönelik saldırıları protesto etmek amacıyla gerçekleştirilen eylem nedeniyle on dakika gecikmeli başladı. Maçın Hakemi Sertan Deniz santra düdüğünden önce kale ağlarını kontrol eden yardımcılarını yanına çağırarak orta alanda protesto amacıyla bir müddet beraber beklediler. Bu sırada Tepebağ Kültürspor ve konuk ekip Çeliktepespor'lu genç futbolcularla top oynayan Hakem triosu on dakikalık beklemenin ardından eylemi noktaladılar.

 

Mücadeleye ev sahibi ekip rakip yarı alanda basarak başladı ve ilk on beş dakika özellikle Çeliktepespor savunmasını oldukça bunalttılar. Teknik sorumlu Erhan Tan yönetimindeki Tepebağ Kültürspor oyuncuları kenardan aldıkları direktifler doğrultusunda baskıyı arttırdılar ve 14. dakikada yakalanan pozisyonda Oktay'ın kafa vuruşu direkten döndü. Bu dakikadan sonra toparlanan konuk ekip oyunda dengeyi sağladı ve özellikle sol kanattan etkili ataklar geliştirdi. Maç boyunca iki takım da gol bulabilmek adına rakip kaleyi zorlasa da mücadelede her iki takım da net gol pozisyonuna giremeyince karşılaşma başladığı gibi 0-0 berabere sonuçlandı.

 

NOT: Saha komiseri Arif Pelin'e teşekkürler.

 

HABER-FOTOĞRAF: ULAŞ BÜTÜNER

[gallery link="file" ids="93428,93427,93426,93425,93424,93423,93422,93421,93420,93419,93418"]




1 yorum:

erkan dedi ki...

basarıl

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.