Salı, Kasım 05, 2013

Söğütlüçeşmespor deplasmanda kazandı

İstanbul 1.Amatör Lig 12.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Söğütlüçeşmespor, deplasmanda konuk olduğu Mecidiyeköy Tayfunspor’u 5-1 mağlup etti.


Mecidiyeköy Tayfunspor, Söğütlüçeşme maçına hızlı başlayan Mecidiyeköy Tayfunspor oldu ve siyah-beyazlılar 11. Dakikada öne geçtiler. Geriye düşen Söğütlüçeşmespor maça ağırlığını koyup ataklarını sıklaştırdı ve bunun meyvesini 40. dakikada gerçekleşen bir pozisyonda rakibin topu elle kesmesinden dolayı penaltı kazandı.

Topa elle müdahale eden oyuncu 2. sarı kartı alarak oyun dışı kaldı. Topun başına geçen Turgay topu ve kaleciyi ayrı köşelere gönderip devrenin 1-1 bitmesini sağladı. 2. yarıya hızlı başlayan Söğütlüçeşme Spor 57. dakikada soldan gelişen atakta Selim ortasına Turgay’ın ayak koyması ile skoru 2-1 lehlerine getirdi.

Pozisyonda faul bekleyen M. Tayfunspor futbolcuları hakeme itiraz ettiler ve bunun sonucunda bir futbolcuları daha 2. sarıdan Kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Mücadeleye 9 kişi olarak devam ettiler. Söğütlüçeşmespor rakibine baskı kurup 66 ve 85. dakikalarda Eyyüp, 77. dakikada Turgay ile 1 gol daha bulup maçı 5-1 kazandılar. Maçın sonunda çıkan ufak çaplı olaylarda her iki takım yöneticileri ve sağduyulu taraftarların araya girmesi ile fazla büyümesine izin verilmedi. Her iki takım yöneticileri maç sonunda dostluk mesajları verdiler. Maçı yöneten Görkem Çorlu, Erol Kurt, Gürtan Gürcan Hakem triosu her iki takım yöneticileri tarafından tebrik edildi.

HABER: MEHMET ALİ HOŞ

1 yorum:

mevlüt dedi ki...

tebrikler söğütlüçeşmespor..

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.