Cuma, Kasım 15, 2013

Küçükköy'den çıkan Dünya Şampiyonları

Bünyesinden Dünya Şampiyonu çıkararak Ülkemize Altın Madalya kazandıran Aydınspor Kulübü Başkanı ve aynı zamanda Türkiye vücut geliştirme ve Fitness Federasyonu 2. Başkanı Sayın Hasan Aydın'dan kulübü hakkında bilgi aldık.



Başkan Aydın sözlerine başlamadan önce 2013 Dünya Şampiyonu olan Uluslararası ve Türkiye Şampiyonlukları kazanan tüm sporcularını tebrik etti. “Aydınspor kulübü olarak çok büyük bir gurur içerisindeyiz” diyen Hasan Aydın şunları söyledi: “Kulübümüz 2013 Ekim ayında Ekvotor'da yapılan vücut geliştirme müsabakasında Ülkemizi temsil eden Mahmut Irmak Dünya Şampiyonu olmuştur.


25 Ekim'de Moğolistan'da yapılan Dünya vücut geliştirme şampiyonasında kulübümüzü ve ülkemizi temsil eden Cemal Ozan Durmuş Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonluğunu kazanmıştır. Aydınspor kulübü sporcular birçok başarılara imza atıyor, 2013 Türkiye bayanlar vücut geliştirme Şampiyonu Cennet Narin, 2013 Türkiye erkeklerde Murat Tonga Şampiyon olmuşlardır.


Bunlar gibi sayısız şampiyonluğu olan bir kulüp olarak Gaziosmanpaşa ilçemizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyoruz. 15-18 Kasım 2013'de Ülkemizi temsil edecek sporcumuz Ali Emre'ye Federasyonumuz ve Kulübümüz adına başarılar diliyorum. Gaziosmanpaşa'daki Küçükköy semtinden böylesine başarılı Dünya Şampiyonları çıktığı sürece daha da gurur içerisinde oluyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Erhan Erol Bey’in de bizlere vereceği destekle daha nice Dünya Şampiyonları çıkaracağımıza inanıyorum.”


HABER: ALİ RIZA SUBAŞI


[gallery link="file" columns="4" ids="92371,92372,92374,92375,92376"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.