Salı, Kasım 12, 2013

Karayaka: İkinci devreden umutluyum

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grupta istediği sonuçları alamayan ve 12 maç sonunda yalnızca 1 galibiyeti bulunan Başakşehirspor’un Teknik Direktörü Adnan Karayaka, Sitemize bazı açıklamalarda bulundu.



Sultanbeylispor ile Halkalı Etap Stadında oynadıkları ve 2-0 kaybettiklerin maçın öncesinde görüşlerini aldığımız deneyimli teknik adam, takımının yaş ortalamasının 18 olduğunu ve geçtiğimiz sezonki kadrolarından 11 futbolcunun Yükseköğrenim hakkı kazanması nedeniyle takımdan ayrıldıklarını söyledi.


 


Daha önce, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Kasımpaşaspor, Zeytinburnuspor, Tokatspor gibi Profesyonel takımlarda görev yapan 52 yaşındaki teknik adam, “Başakşehirspor yeni kurulan bir Kulüp ancak Kulüp olarak çok ciddi çalışmalarımız var. Yapımı sona eren ve ilerleyen aylarda hizmete açılacak olan yeni tesisimizde çalışmalara başlayacağız. Bu tesis bizlere ve Başakşehir ilçesine son derece faydalı olacaktır. Süper Amatör Lig 5.Grupta mücadele veren A takımımız bu sezona istediğimiz gibi başlayamadı ancak ben futbolcularıma çok güveniyorum. sezonun ilk devresinde oynadığımız bazı maçlarda galibiyeti son anlarda kaçırdık, bazen de olmayacak basit hatalardan dolayı mağlup olduk. Fakat ikinci devre için oldukça umutluyum. Genç bir takımız, bunun sıkıntılarını yaşadık. Kadromuzda 16 yaşında futbolcular var ve sürekli olarak forma giyiyorlar, şimdi onlar da ciddi tecrübeler edindiler. İkinci devrede bambaşka bir Başakşehirspor izleyeceğiz” dedi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.