Çarşamba, Kasım 13, 2013

İstanbul Kastamonuspor’dan, Tahincioğlu’na ziyaret

İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grup ekiplerinden İstanbul Kastamonu Gençlik ve Spor Kulübü’nün Başkan Vekili İlker Dilek, İşadamı Mümtaz Tahincioğlu’nu, Ataşehir’de bulunan çalışma ofisinde ziyaret etti.



Kurumsallaşmaya büyük önem veren İstanbul Kastamonuspor, bu konudaki çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. İstanbul Kastamonu Gençlik ve Spor Kulübü Başkan Vekili İlker Dilek, Elektro Elektronik A.Ş’nin Genel Müdürü Emrah Gür'ün ardından İşadamı Mümtaz Tahincioğlu ile fikir alışverişinde bulunarak, Kırmızı-Siyahlı kulübün kurumsallaşması adına görüşmelerde bulundu.


 


Dilek, Mümtaz Tahincioğlu'nun işadamlığının yanı sıra amatör sporlara da tutkusunu bildiklerini belirterek, “Mümtaz Bey, Kent Gıda, Tahincioğlu Holding gibi dev firmalardaki başarılı çizgisini yıllarca Otomobil Sporları Federasyonu Başkanlığı döneminde de sürdürdü. Kendisi amatör sporlara her zaman büyük bir tutkuyla bağlanmış bir isim. Biz de kendisinin bu engin deneyiminden faydalanıp, kulübümüzü iyi noktalara taşıma amacındayız" diye konuştu.


 


Dilek: “Mümtaz Bey’in tecrübesi bizim için önemli”
İstanbul Kastamonuspor’un kurumsallaşma süreci hakkında konuşan İlker Dilek, Tahincioğlu’na tesisleşme adına atılan adımlarla ilgili bilgi verdi. Bu adımların ciddi ve zor olduğunu belirten Dilek, “Mümtaz Bey’in tecrübesinden, bilgisinden ve kendisinden faydalanarak kulübümüzü yeniden yapılandırmayı hedefliyoruz. Mümtaz Bey ile kulübün kurumsal kimlik çalışması, gelecekle ilgili yatırımlar ve kulübümüze kalıcı gelirler konusunda görüştük. Kendisi bu konuda yılların deneyimi ve bize de destek olmasını istiyoruz. İstanbul Kastamonuspor’un büyük hedeflerini gerçekleştirmesi noktasında Mümtaz Tahincioğlu gibi bir ismin desteği bizlere büyük onur verecektir” dedi.


 


Tahincioğlu: “Destek olmak mutluluk verir”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mümtaz Tahincioğlu, “Kulübe baktığımda İstanbul’da Kastamonu’yu çok iyi bir şekilde temsil ettiğini görüyorum. Bunun yanı sıra İlker Bey’in söylediği hedefler gelecek vaat eder nitelikte. Bende bu süreçte elimden geleni ardıma koymayacağım. Bu konuda destek olmak, tecrübelerimi paylaşmak beni çok mutlu edecektir. Amatör spor ve sporculara destek olmak önemli bir görev. İlker Bey’in söylediği gibi kulübün büyük hedefleri var. Ben de bu hedeflerin gerçekleşmesi adına elimden gelen desteği vereceğim” dedi.


 


Tahincioğlu’na İstanbul Kastamonuspor forması
Ziyaretin anısına Başkan Vekili İlker Dilek tarafından işadamı Mümtaz Tahincioğlu'na isminin yazılı olduğu 37 numaralı forma hediye edildi.


 


HABER: ERTUĞRUL AKDUMAN

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...