Cuma, Kasım 15, 2013

Çekmeköyspor’dan, Hakemlere zeytin dalı

Dün, Yeni Sahra Stadında oynanan Koşuyolu-Çekmeköyspor maçında Çekmeköyspor Başkanı Hüseyin Yüksek, İstanbul İl Hakem Kurulu Başkanı Oğuz Uğurlu’ya çiçek takdim etti.



Çekmeköyspor Başkanı Hüseyin Yüksek, yanında Yönetim Kurulu Üyeleri ve Taraftarlar Derneği Başkanı Sertaç Havva ile birlikte CORE Projesi kapsamında, Hakemleri izlemek için Yeni Sahra Stadında bulunan İstanbul İl Hakem Kurulu Başkanı’na, maçın devre arasında, geçen hafta yaşanan olaylardan dolayı Kulübü adına üzgün olduklarını belirtti ve tüm Hakemler adına hazırladıkları çiçeği, Uğurlu’ya sundu.


 


Uğurlu: Bu karar mesaj içindi!
İstanbul İl Hakem Kurulu Başkanı Oğuz Uğurlu ise yaptığı açıklamada, “Bu tür olayları kesinlikle tasvip etmediklerini, bazı kendini bilmez kişilerin yaptığı davranışları Çekmeköyspor camiasına mal edilemeyeceğinin altını çizdi. Maça çıkmama kararlarının da sadece Çekmeköyspor için değil tüm takımlara, sahalarımızda Hakemlerimize karşılık yapılan çirkin saldırıların önlenmesi amacıyla, mesaj vermek için uyguladık” diyen Uğurlu; sunulan çiçeği Hakemler adına kabul etti.


 


Hakem camiası ayaklamıştı
Bilindiği üzere, önceki haftalarda oynanan Çekmeköy-Selimiyespor U17 maçında çıkan olaylarda Hakem Gökhan Besni darp edilmiş, akabinde Çekmeköyspor Yönetimi, U17 takımını ligden çekmişti. Bunun sonucunda Hakemlerin Çekmeköyspor’un maçına çıkmama kararı ile gündem değişmiş, İstanbul’da son dönemlerde artan bu olaylar karşısında Hakem camiası kenetlenmiş ve “gerekirse maçlara çıkmayacağız” demişlerdi.





HABER: MURAT NAZİK
KAYNAK: http://www.sehriistanbul.com.tr

1 yorum:

Centilmen dedi ki...

İş beklenen tablo bu.Bütün tartışmalar için geç kalındı.Başında yapılması gerekirdi.

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...