Cuma, Kasım 15, 2013

C Antrenör Kursu ertelendi

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği İstanbul Şubesinin 22-29 Kasım 2013 tarihlerinde gerçekleştirmeyi planladığı kurs ileri bir tarihe ertelendi.



İstanbul’da 600 kişinin başvuru yaptığı, TUFAD İstanbul Şubesinin 30 başvuru sahibini Kursiyer olarak tespit ettiği TFF Grassroots C Antrenör Lisansı Kursu’nun neden ertelendiği hakkında henüz net bir bilgi edinilemezken, Rize ve İzmir’de de Antrenör Kurslarının iptal edildiği yönünde bazı haberler var.


Adaylara belgeleri verilmedi
TUFAD İstanbul Şubesinin önümüzde hafta başlatmayı planladığı kurs için puanları tutan ve gerekli şartlara haiz kursiyerlerin, amatör veya profesyonel lisansla futbol oynama koşulunu yerine getirdiğini gösteren TFF'den alınacak belge ile disiplin kayıtlarını temin etmek için gittikleri İstinye’deki Amatörler Evi’nde çeşitli zorluklarla karşılaştıkları ve gerekli olan belgeleri İstanbul Futbol İl Temsilciğinden temin edemedikleri anlaşıldı.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

1 yorum:

futbolcu dedi ki...

Tüm egolu insanların olduğu yer istanbul il temsilciliği, adamcılık yüzünden belge vermiyorlardır, doğal karşılamak gerek, üzülmüşlerdir

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...