Cumartesi, Ekim 19, 2013

Zara Ekinli fırtınası sürüyor

Teknik Direktörlüğünü Fatih Yıldırım’ın yaptığı Zara Ekinli U15 takımı deplasmanda konuk olduğu Yeni Özkartal’a gol yağdırdı 10-0.



İstanbul U15 Ligi 21.Grupta oynadığı 5 maçı da kazanan Zara Ekinlispor, 6.galibiyetini Gazi Mahallesi Stadında oynadığı maçta Yeni Özkartal karşısında aldı.


 


En yakın rakibi İstanbul Gençlerbirliği’nin önünde 3 puanlık farkı koruyarak Yeni Özkarta karşısına çıkan ve “Türkiye Şampiyonluğunu” hedefleyen Sultangazi temsilcisine farklı galibiyeti getiren goller Hüsamettin Alp (4), Ümit Can Yiten (2), Muhammet Culum, Mehmet Mustafa Akgül, Yafes Erez ve Harun Yiğit’ten geldi.


 


“Hedefimiz Türkiye şampiyonluğu”
Yerel Futbol Sitesine bir demeç veren Zara Ekinli U15 takımı Teknik Direktörü Fatih Yıldırım, “sezon genelinde amacımız tüm maçlarımızı kazanarak olmak. Yolumuza kayıpsız devam ediyoruz ve her geçen hafta futbolumuzu daha geliştiriyoruz. Kadro derinliği olan bir takıma sahibiz. Bugünkü Yeni Öz Kartal maçında bazı futbolcularımızı dinlendirme yoluna gittik. Bugün sahaya sürdüğümüz tüm oyuncuların çok iyi performans sergilediler. Şimdi önümüzde hafta oynayacağımız Gazi Mahallesi maçına odaklandık. O maçı da kazanıp, hedefimize emin adımlarla ilerlemek istiyoruz” dedi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR / YUSUF DEMİRCİOĞLU


[gallery link="file" ids="86744"]


[gallery link="file" ids="86738,86739,86740,86741"]


 

6 yorum:

baybilen dedi ki...

ben şahsen fırtınayı anlıyorum ama hocadan uzun ve en az yaşı normalden bir veya iki yaş büyük oyuncularla nasıl mutlu olabiliyorlar bunu anlıyamıyorum................

Abdullah Toklucu dedi ki...

sevgili bay bilen bu eleştirinizi lutfen biraz açarmısınız? tam olarak ne demek istediniz?

misafir dedi ki...

Bay bilen ukalalık yapmış 1.si her 2 takımada bakıldığında yeni Öz kartal takımının çok daha fizikli ve büyük oyunculardan oluştuğu çok açık 2.si ben hem Zara Ekinli camiasını hem de futbolu güzelleştirmek için çalışan genç ve başarılı Fatih hocayı takip eden biri olarak söylüyorum bildiğin yoldan şaşma hocam çok iyi bir takım yapmışsın ve unutma meyve veren ağaç taşlanır.

Erkanc dedi ki...

Boyu uzun olunca ne oluyo onu anlamadim. Boyu hocasindan uzun ilk topcu bizde mi var. Bide hoca ben olsam neler derler kimbilir . Bütün takim benden uzun :))) Bosa camur atmayin cocuklar cok yetenekli bi gidip izleyin öyle konuşun . Bu kategoride böyle bilerek oynayan takim cok azdir. Tebrikler fatih hocam. Kardeşlerimede başarilar.

mücahita dedi ki...

tüm oyuncular birbirinden yetenekli ve sampiyon olmaya odaklanmış durumda.Zaten takımın hocası bu bolgelerde en iyi teknik hocalardan biri.Bu takım türkiye sampiyonasinda beklenen yere gelecek insallah :)

Mücahita dedi ki...

Takımdaki tüm oyuncular birbirinden yetenekli ve sampiyonluga odaklanmış durumda.Takımın başında amatör takımların ileri gelen hocalarından biri var.Bu takım istenen ve beklenen beklentileri karşılayacaktir

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...