Pazartesi, Ekim 21, 2013

Veliler futbolculara saldırdı!

İstanbul U17 Ligi 30. Grup'ta Kozyatağı İdman Yurdu-1453 Maltepespor maçında veliler sahaya inerek önce futbolculara sonra birbirlerine saldırdı.



İçerenköy Stadı'ndaki karşılaşmada olayların fitili, Kozyatağı'nın 5 numaralı futbolcusunun rakip takımdan bir oyuncuya yumruk atmasıyla başladı. Futbolcu, bu hareketi nedeniyle kırmızı kart görse de olaya tepki gösteren 1453 Maltepe'de futbolcu velileri sahaya inerek Kozyatağı futbolcularına saldırdı. Kozyatağı takımı velileri de sahaya inince ortalık karıştı. Olaylarda kadın velilere de vurulduğu görülürken kavga güçlükle ayrıldı.


Karşılaşma, emniyet takviyesinin ardından devam etti ve 1-1 sona erdi. Lakin, tribündeki velilerin rahatça saha içine girebilmesi İçerenköy Stadı'nda güvenlik zaafını gözler önüne serdi.


Yerel Futbol Sitesi

2 yorum:

Cem dedi ki...

OLAYIN TAMAMEN BÖYLE OLDUĞUNA EMİN OLMADAN NASIL BÖYLE BİR HABER YAPABİLİYORSUNUZ.1453 MALTEPEDEN 1 FUTBOLCUNUN BURNU KIRILDI RAPORLAR ALINDI.KOZYATAĞI SPOR KLUBU (YOKSA DÖVÜŞ KLUBUMU DEMELİYİZ) MAÇ İÇİNDE YAPTIKLARI KENDİLERİNDEN YAŞCA UFAK OLAN RAKİP TAKIM FUTBOLCULARINA YAPTIKLARI VE 1453 LÜ FUTBOLCULARIN EFENDİ BİR ŞEKİLDE DEVAM EDERKEN BİR OYUNCUYA YUMRUK DEĞİL YERDE YATARKEN TEKME ATILDIĞINI.HAKEMİN MAÇI KATLETTİĞİNİ DE YAZARSANIZ SEVİNİRİM.

Hasan dedi ki...

abart bıraz daha abart

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...