Perşembe, Ekim 24, 2013

Tepecik'te İskenderun DÇ hazırlıkları başladı

2. Lig'de pazar günü deplasmanda İskenderun Demir Çelikspor ile karşılaşacak olan Tepecikspor, bu maçın hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı.



Bu sezon deplasmandan sadece bir galibiyet birde beraberlik alabilen Tepecikspor, İskenderun’dan üç puanla dönmenin hesaplarını yapıyor. Haftayı 1-1’lik Bozüyükspor beraberliği ile kapayan ve kötü futboluyla eleştiri oklarını üzerine çeken Tepecikspor’da futbolcuların performanslarının her geçen hafta düşmesinin sebepleri aranmaya başladı.


Teknik Direktör Gürses Kılıç ve yönetimin bazı tedbirler alması beklenen yeşil-beyazlılarda nasıl bir gelişme yaşanacak merakla beklenmeye başlandı. Kazanılması gereken maçlardan puan kaybı ile ayrılmanın takımı olumsuz yönde etkilemesi, takımın kazanma gücünü de zayıflatıyor. Moral motivasyonunun ihtiyaç olduğu dönemde futbolcuların maçlarda isteksiz görünmesi, takımın puan sıralamasında hızla aşağıya inmesini sağladı. Pazar gününe kadar takımın moralini üst seviyelere çekmeye gayret gösteren yöneticiler, İskenderun Demir Çelikspor maçından galibiyetle ayrılıp takımın üzerinde dolaşan kara bulutları dağıtmak istiyor.


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...