Pazartesi, Ekim 21, 2013

Tamer Erbaş eski takımına başarılar diledi

Bölgesel Amatör ligi 9.gurupta mücadele eden Eskişehir Demirspor'un başarılı futbolcusu Tamer Erbaş Beyköy Belediyespor-Eskişehir Demirspor arasında oynanan maçtan önce muhabirimize açıklamalarda bulundu.
Akçakocaspor’da  ön liboro oynayan Tamer Erbaş‘ta, takımdan ayrılarak  Eskisehir Demirspor'a transfer olmuştu. Geçtiğimiz sezon takımın ön liberosu olan çalışkanlığı ile dikkatleri çeken, takımın başarısı için elinden geleni yapan centilmen kişiliği ile tanınan Tamer Erbaş Akçakocaspor’daki belirsizlik nedeniyle takımdan ayrıldığını belirterek “ Akcakocaspor’da 21 maçta görev aldım. Bu sezonda BAL akımlarından Eskişehir Demirspor ile anlaştım. Akçakocaspor’da yönetimdeki belirsizlik yüzünden ayrıldım. Kimseye kırgın değilim sonuna kadar oynadığım formanın hakkını verdiğimi düsünüyorum Akcakocaspor’a gelecek sezon başarılar diliyorum.Ben Akçakocaspor’da çok mutlu idim ama takımdan birer birer arkadaşlarımın ayrılması ve takımda ilgisizliğin had safhaya ulaşmasından dolayı çok sevdiğim kulübümden ayrılmak zorunda kaldım,şimdi Eskisehir Demirspor için ter dökmekteyim daha yaşım genç inşallah başarılı olmak istiyorum. Daha üst sevilerde olmak istiyorum “dedi.Akçakocaspor çok iyi neticeler aldı inşallah bunun sonunu getirirler,buradan onlara başarılar diliyorum”dedi.

Tamer Erbaş kimdir?
Tamer Erbaş 1991 Adapazarı-Karasu-Limandere doğumlu olup futbola , Limanderespor’da başladı oradan Sakarya Tekspor’a transfer oldu 3 sezon oynadı, oradan Karasuspora transfer ordan Sakarya bal ligi takımlarından Garajlar Taçspor’a sonra Akçakocaspor şimdide Eskişehir Demirspor’a  transfer oldu, ön libero oynamaktadır.

HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM TUZCU


 

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...