Salı, Ekim 22, 2013

Söğütlüçeşme'den Zeytinburnu'na tepki

İstanbul 1.Amatör Lig 12. Grup ekiplerinden Söğütlüçeşmespor'da yönetim, Zeytinburnuspor'la oynadıkları maçta çirkin davranışlara maruz kaldıklarını belirterek, rakiplerine tepki gösterdi.



SCKırmızı-Beyazlı kulübün ikinci başkanı Mevlüt Özdek, "Türk Futbolunun köklü ve güzide kulüplerinden olan Zeytinburnuspor ile geçtiğimiz hafta sonu Merkezefendi Stadı’nda karşı karşıya geldik. Tarihimizde ilk kez karşılaştığımız Zeytinburnuspor ile herhangi bir sorunumuz olmamıştır ancak hafta sonu lig maçı için Merkezefendi Stadı'na gittiğimizde karşılaşma boyunca tribünlerden ve saha içinden küfürlere maruz kaldık" dedi.


Özdek, Zeytinburnu taraftarının ve yöneticilerinin ağza alınmayacak küfürlerle hakemleri etki altına alarak maçı kazandığını öne sürerek, "Söğütlüçeşmespor Kulübü olarak kendi evimizde oynadığımız tüm maçlarda misafir takımları dostane olarak karşılıyoruz. Zeytinburnuspor Kulübü'nden de aynı misafirliği göstermelerini beklerdik. Söğütlüçeşmespor camiası olarak hafta sonu Merkezefendi Stadı'nda çıkan olaylar ve görüntüler Türk sporuna yakışmamıştır. Bu tür olayların önüne geçmek için bir an önce önlem alınmalı. Biz kendimize düşecek her türlü sorumluluğa hazırız" diye konuştu.


"Türk futbolunun lokomotiflerinden olduğunu kabul ettiğimiz Zeytinburnuspor ve bu lokomotifin önemli bir parçası olduğunu düşündüğümüz Söğütlüçeşmespor'umuzun bu tür gereksiz ve spora yakışmayan olaylarla gündeme gelmesini üzüntü ile karşılıyoruz. Tüm kulüplerimizin sağduyu içerisinde kendi yapılarını bir kez daha gözden geçirmelerini tavsiye ediyoruz. Bu tür olayların bir daha yaşanmaması tekrarlanmaması ve sonlandırılması için üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getirmeye hazır olduğumuzu bilinmesini isteriz" ifadelerini kullandı.


HABER: YILMAZ AKTEPE

5 yorum:

ecco dedi ki...

Zeytinburnu macindan once telsiz-yıldırımbosna maci vardi telsiz in 2 numarasi sagolsun macin sonlarinda stada gelen zeytinburnu taraftarina elle numara gosteriyo taraftarda o kisiye ana avrat kufur ediyo boyle pislikler futbol oynuyor maci telsizli taraftarla yan yana dostca izledik

Taraftar dedi ki...

Maçı izleyenlerdenim.. Taraftarın büyük çoğunluğu lise öğrencisi vve ağza alınmayacak futbola yakışmayacak bir sürü olay oldu maçta .. Yalnız bu maçta değil zeytinburnunun her maçında böyle bu ve bu lokomotifi bu hale getiren taraftarın bu zihniyetidir .. Bu zihniyet böyle decam ettikçe Amatörde çüryüp gidecek zeytinburnu

serdar dedi ki...

Zeytunburnu artik şaşirtmiyor beni,gecen sene yaptiklarini herkez biliyor ama onca şeye rağmen küme düşmekten kurtulamamişlardı,bunlar ancak gücünün yettiğine gider yaparlar,istanbul kastamonu macinda içeri alinmayacaklarina rağmen stada geleceğiz diyorlardı,karagümrük taraftarindan baska taraftar goremedik statda :))

akd dedi ki...

Kimseyi savunacak durumda değilim ancak geçtiğimiz seneki İstanbul Kastamonuspor-Zeytinburnuspor maçına, konuk ekibin taraftar getirmek istemediği günler öncesinden belliydi. Hatta maç sabahı Zeytinburnu'nda toplanıp gelmek isteyenlere de mavi-beyazlı Yönetimin engel olduğunu herkes biliyor.

umut dedi ki...

2001de erdal kelesler Zeytinburnu baskani mustafa gunaydinla o zamanin tribun lideri Serdar palayi davet edip aksam yemeginde gelmeyin diye rica etmediler mi ,sonra ne oldu.Sadece 200 kisi geldik lokalinize girdik hepiniz maca girmissiniz yasli adamlara birakmissiniz lokali onlara bile saldirmadik,lokali tahrip ettik cam cerceve indi,polisler geldi sonra hepiniz stadddan ciktiniz,polislerin arkasindan caz yaptiniz,Zeytinburnu tayfanin yarisi Gayretttepe subeye goturuldu yarisi gene semte YURUYEREK gitti,sen hala daha gelmedi muhabeti yapiyorsun, haa siz delikanlisiniz ya tek basina yakalayip baskani kursunladiniz ertesi gun.Eski zeytinburnu tayfasina cikacak yurekmi vardi lan sizde.Bunlarin hicbiri yalan degil yonetici haber ver de okusunlar

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.