Salı, Ekim 01, 2013

Silivri 3 puanı kaçırdı

TFF Spor Toto 3.Ligde Gruplarında alt sıralardan kurtulmak için mücadele eden Bergama Belediyespor ve Silivrispor arasındaki maç 1-1 sona ererken Bergama Belediyespor’un golü maça damgasını vurdu.



Bergama 14 Eylül Stadı’nda oynanan ve doksan dakikası konuk ekip Silvrispor’un üstünlüğü ile oynanan maça Hakemin verdiği kararlardaki adaletsizliği ve Bergama takımının sportmenliğe aykırı hareketleri damgasını vurdu.


 


Tamamen oyun oynamak için varını yoğunu sahaya sunan Silivrispor, genç oyuncusu İsmail ile 16. dakikada 1-0 öne geçti. Enken gelen bu golün ardından Silivrispor rakip kale önünde daha üstün oyun oynayarak ikinci golünü aramaya başladı. Özellikle sağlı sollu geliştirilen ataklarda maçın hakemi Silivrispor ataklarını kesmek adına elinden ne geliyorsa yaptı. Müsabakanın ilk yarısı atılan tek golle tamamlandı.


 


İkinci yarı oyun yerini kavgaya bıraktı
Maçın ikinci yarısının başlama düdüğü ile birlikte Silivrispor rakip kale önünde aradaki farkı açmak için yüklendi. Kalesinde devleşen Rasim rakip ataklarına yaptığı yerinde müdahalelerle siper oldu. Maçın 65. dakikasında Silivrispor ceza alanına yakın rakip bir oyuncunun sakatlık gerekçesiyle yerde yatması ile Silivrisporlu oyuncular bu oyuncunun tedavisinin yapılması için topu taca attı. Yerde yatan oyuncunun tedavisinin tamamlanmasının ardından Fair-Play çerçevesinde Bergamalı oyuncuların topu Silivrisporlu oyunculara vermesi gerekirken hemen oyuna başlayıp Silivrispor kalesinde 65. dakikada Önder ile golü bulmaları ardından ortalık savaş alanına döndü.


 


Kırmızı kartlar havada uçuştu
Bergamaspor’un yaptığı centilmenliğe aykırı davranış ve akabinde golün ardından ortalık bir anda karıştı. Bu karışıklığın ardından Silivrispor’dan Rasim ve Serkan kırmızı kartla oyun dışı kalırken Bergama Belediyespor’dan Zafer kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Yaşanan bu olayların ardından müsabaka berabere tamamlandı.


 


STAT: Bergama 14 Eylül
HAKEMLER: Şeref Taştan, Ayhan Arısoy, Özkan Karapınar
BERGAMA BELEDİYESPOR: Salih 7, Emrecan 7, Ahmet 7, Efşah 7, Zafer 7, Turgay 7, Önder 7, Rıdvan 7, Ali Kemal 7, Oğuz 7, Sinan 7
SİLİVRİSPOR: Rasim 9, Vahit 9, Güray 9, Cemal 9, Yunus 9, Serkan 9, İsmail 9, Hakan 9, Ahmet 9, Taner 9, Sebahattin 9
GOLLER: 16’ İsmail (Silivri), 65’ Önder (Bergama)
KIRMIZI KARTLAR: 66’ Rasim ve Serkan (Silivri), 66’ Zafer (Bergama)


 


HABER: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...