Salı, Ekim 22, 2013

Özgür’ü yedirtmem!

Hemen her maçın ardından binbir söylemle sallayanlar var. Sallamak serbest ama biraz edepli  ve ayarında olacak. Karagümrük maçının ardından da sallayanlar oldu. Bu sallamalar daha çok saha içinde mücadele eden forvetimiz Mustafa hakkında ağırlıklı oldu. Akabinde de ikinci yarının sonlarına doğru oyuna giren genç oyuncu İhsancan’a ve Vahit’e bolca sallandı.


 


Tamam kardeşim sallayın sallayın da biraz ayarınız olsun. Her puan kaybının ardından yok şu oyuncuyu Özgür aldı bunu da Özgür Kurt aldı gibisinden söylemler kabak tadı verdi.


 


O zaman şöyle basit bir hesap yapınız bu takımda her hafta gol atan Taner’i ve Kavaklılı İsmail’i de Özgür aldı. Bu iki ismi takıma kazandırdığı için de suçlayın o zaman Özgür’ü.


 


Buradan üstüne basa basa söylüyorum takımda forma giyenler de dahil olmak üzere yedekleri bile Özgür Kurt aldı.


 


Ne oldu geçmişte başaramadıklarınızı şimdi başardığı için mi suçlu Özgür Kurt.


 


Takımda oynadığı zamanlarda maç satmadığı için mi suçlu Özgür Kurt.


 


Geçen sezon takımı kümede tuttuğu için mi suçlu Özgür Kurt.


 


Bu takıma Kaptan olan Yunus Yaşar’ı, Vahit’i ilçeye tekrar kazandırdığı için suçludur Özgür Kurt.


 


Kavaklılı İsmail Düzgün’ü takıma kazandırdığı için suçludur Özgür Kurt. Ki İsmail’de forvettir.


 


Takmışsınız Mustafa’ya herifin kariyerine bir bakın ya sallayanların hiçbirinin ulaşamayacağı yerlerde top koşturmuş sonunda Silivri’ye evet demiş.


 


Evet, üstte saydıklarımı gerçekleştirmediği için suçludur, Özgür Kurt.


Sonuna kadar suçludur hemde idamı farzdır.


 


Bu nedenle politikanızı değiştirin derim sizlere. Özgür size biraz ağır gelir midenize oturur. Bir konuşsa (ki keşke konuşsa) yer yerinden oynar birileri sokağa bile çıkamaz.


 


O nedenle bırakın sizlerde top oynadınız. Haftalarca puan kayıplarının ardından düze çıkılacaktır. Beyhude hevesler içinde olmak, gereksiz kıskançlıklar bizi hep dibe itmiştir.


 


Hafta sonu oynadığımız Karagümrük maçında takım içinde hatalar olmuştur. Maçın hakeminin bariz hataları olmakla birlikte bizim de kendi içimizde hatalarımız olmuştur. Bu demek değildir kelle isteyelim. Kelle almak için çok erken.


 


Geçen seneyi bir düşünün. Geçen sene çok istendi ve kan değişimi gerçekleştirildi de ne oldu. Biraz daha tahammül edilebilseydi Tekin Aslıhan’a, yerine getirilenden daha iyi yerde bitirebilirdik ligimizi. Korkulu rüyalarla birlikte ligi tamamladık.


 


Geçen seneki yaşananların tekrar yaşanmaması için biraz daha sabır gerekir.


 


Sonra kulağıma birileri fısıldadı, “takımı Özgür oynatmıyor” diye… neymiş efendim Özgür sahadaki oyunculara etki ediyormuş onlar da hoca gönderilene kadar puan kayıplarına devam edecekmiş. Vay be sen ne büyükmüşsün Özgür Kurt. Bu kudretin nereden geliyor.


 


Bırakın hurafelerle, yalanlarla, kahve dedikodularıyla uğraşmayı da takıma az bi destek verin.


 


Kasaba Taraftar Grubundan bir de birkaç futbol fanatiğinden başka kaç kişi takımın idmanını takip eden var mı?


 


Kaçınız takıma destek mesajları verdi? Dışarıdan sallamakla olmuyor insanın sallayabilmesi için elini az da olsa taşın altına sokması gerekir. Yoksa hala havanda su döversiniz de dövdüğünüz sudan içeniniz olmaz.


 


Dedim ya Özgür’ü size yedirtmem diye. Kursağınızda kalır boğulursunuz. Hadi bakalım en azından sallayabilmeniz için içerdeki maçlarda bilet almanız bile yeterlidir.


 


Herkes işine baksın, bu takımın kaymakama teslim edileceği günleri de en iyi bilenim, sonrasında kimlerin ne şartlarda sahip çıktığını da.


 


Bu takım eğer şuan amatörde değil de 3. Ligde top koşturuyorsa şuan yanında olduğum insanların sayesindedir. Hadi bakalım yazının devamında kimlerin neler yaptığını ve kimlerin de ne yapmadığını paylaşırız ki insanlar neyin ne olduğu bir anlasınlar.


YAZI: ENGİN AKIN

6 yorum:

kadir dedi ki...

ewt güzel söylüyorsun özgürün şucu değilki bu... özgürmü çıkıp gol atsın silivri spor iyi bir takım ama takım maç kazanamıyor kaç aydır.. sende biraz açık sözlü olman gerek gerçekleri yazman gerek sabır sabır nereye kadar sabır göz göre göre takım dibe demir attı...

NECDET dedi ki...

ya engin akın sen gerçekten inanılmaz dürüst bir yazarsın helal olsun bu kadar yalanı bu derece inanarak yazmana gerçekten bayıldım.Geçen sene özgür kurtardı takımı dimi amotörden cıkarken o bütceyi kime wersen çıkarır hangi sabırdan bahsediyosun geçen sene takım arka arkaya kazanıyodu yine beğenmiyolardı sana helal olsun yani yedirtme nasıl delikanlısın belli değil

kerim karagöz dedi ki...

tepecik maçında oynanan kadro ile ligde oynadığımız kadroyu kıyaslarmısın engin bey herşey ortaya çıkacak.Aslar tribünde yanımızda oturup çekirdek çıtlatma sesi gelirken sahada kemik sesi geliyordu.Bu kadar asları oynattığı yetti daha görmediğimiz izlemediğimiz futbolcular var.Bunuda istemek bizim hakkımız

Mehmet dedi ki...

Sayın Engin bey bundan 2-3 ay önce bu adamı yerden yere vuran sen değilmiydin şimdi yedirmem diyosun neyin kafasındasın anlamadı millet...

arda dedi ki...

2 silivrili kazandırmıs cok mu hic mi stoperimiz yok bizim hic silivrili forvetimiz kalecimiz yok bizim millet süper ligte kendi yerli oyuncusunu 4-5 tane oynatıyo biz 3.ligte 2 tane oynatıyoruz küçük düşünmeyin abi ya özgür kurt silivrili olarak herkesin gözünde bitmiştir.

mehmet dedi ki...

SENİN- ÖZGÜRÜN VE KASABA DENEN TARAFTAR GURUBUNUN MASKESİ YAKINDA DÜŞECEK BUNU İNANNARAK SÖYLÜYORUM .ÖZGÜRÜ YEDİRMEM DİYOSUN BUNA SEN BİLE İNANMIYOSUN.ÖZGÜR KİMDİRYA BANA BUNU Bİ ANLATIRMISIN .ÖZGÜRÜ SİLİVRİSPORA KAZANDIRAN ADAM OLAN MESUT TONTA HOCAYA BİLE YANLIŞ YAPAN ÖZGÜR BUNU SENDE BİLİYOSUN .ÖYLE YOK KARDEŞİM ŞUAN BUNLAR BURDA YORUM OLUYO AMA O GÜN GELDİGİNDE SİLİVRİSPORA VE SİLİVRİ ÇOCUGUNA İHANET EDEN O DÜŞÜNCELERİN ARKASINDAN GİDENLER PİŞMANLIKLARINI NASIL DİLE GERİCEKLER MERAK EDİYORUM.BAŞARILISINIZ AMA TEBRİKLER. .ALLAH BÜYÜK AMA.ÖZGÜR BU YAZIYI OKUYOSAN SEN VİCDAN OLARAK RAHATSAN BİZ SADECE BOŞ KONUŞUYORUZ.VİCDAN VARSA TABİ .3 LİGE ÇIKTIGINDA SİLİVRİSPOR SADECE RESİMLERDE ÖZGÜRÜN ÖN PİLANDA OLDUGU MANŞETLER VE DERGİLER OKUDUK.BAŞKAN MUSTAFA SARAL O DÖNEMDE BAŞARININ SADECE YÖNETİMİ VE FUTBOLCULAR HA BİDE KASABA GURUBU VARDI 3.Lİ BAŞARISI BUNLARINDI SİYASİ KURULUŞLAR ZATEN KENDİNE ÇEKER BAŞARIYI YONTARLAR Bİ ŞEKİLDE KENDİLERİNE DOGRU BU DA DİP NOT.İŞTE BİR BAŞARI ÖYKÜSÜNDE HAKKIN YEDİGİNİZ VERMEDİGİNİZ İNKAR ETTİGİNİ SAYMADIGINIZ VS. VS.KİŞİ VE KURUMLARIN EN ÖNEMLİSİ İHANETE UGRAYAN BAŞARILI FUTBOLCILARIN AHIDIR BUZAMAN DA YAŞADIKLARI SİLİVRİSPORUN.HA SİLİVRİSPOR DÜŞMEZ BUNU BEN İNANARAK SÖYLÜYORUM .GEÇEN SENE İDARİ MENEJER ÖZGÜR DÜ DEDİK TAKIMI O YAPMADI BUSENE YİNE O BUTAKIMI BU HALDE GÖRENLER VESİZ ENGİN AKIN HALA ÖZGÜRÜ YEDİRMEM DİYOSANIZ.BEN ÖZGÜRÜN SİLİVRİSPORDA HOCA OLMASINI İSTİYORUM VEYA BAŞKAN SEÇİMLERDE GELİYO BLDYE BAŞKAN ADAY ADAYI DA OLA BİLİR.BIRAKIN ARTIK SEZARIN HAKKINI SEZARA VERİN.

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...